Connect with us

Abonnenter

Nytt serveringssted i Jessheim by

Avatar

Published

on

Tone Bolling Vaaler og Nina Albertsen er det siste tilskuddet på serveringsfronten i Jessheim by. Denne uka åpnet de smoothiebaren Yess Nutrition. Pågangen har vært god.

Det er helse i hver bit og munnfull som er ambisjonen til duoen Albertsen og Bolling Vaaler når de nå har åpnet helsekost-servering ved foten av Gotaasalleen. Der åpnet de dørene til serveringsstedet i Laachegården, og de første ukene blir det en test- og innkjøringsperiode der dørene er åpne i tidsrommet 07.00 til 19.00.

– Det gjør vi for å finne ut mer om hva kundene våre ønsker seg – om det er frokost eller lunsj og når pågangen vil være størst, forklarer Nina Albertsen.

SE VIDEOINTERVJU HER:

Det er mange nysgjerrige som stikker hodet innom og handler den stunden Jessheimpuls er innom det ferske konseptet, og stemningen er god blant både ansatte og kunder.

– Vi har fått mange lovord etter at vi åpnet, og vi mener at det er fint med et alternativ til de mange hurtigmat-konseptene som finnes her i Jessheim by fra før, sier duoen.

Fire i Norge

– Utbredt konsept?

– Det er faktisk kun fire steder her i Norge – Trondheim, Tønsberg, Bergen og Jessheim – så veldig utbredt er det foreløpig ikke.

– Hvem er kundene deres, Nina?

– Folk i alle aldre har vært innom den første uka, og dette er et sunt alternativ til annen hurtigmat. Det er jeg overbevist om at blir mer og mer viktig i en tid der mange har det travelt, sier Nina Albertsen.

– Hva står på menyen?

– Vi vil servere sunne og næringsrike alternativer, som smoothier, donuts, belgiske vafler, iskaffe, is-te – eller hva med en proteinkakao med hele 25 gram proteiner?

Mer enn kafé

Yess Nutrition skal ikke bare servere smoothie og annet snadder. Bolling Vaaler og Albertsen kan fortelle at det vil bli lagt opp til kostholdsforedrag, jentenes aften, kvelder med smaksprøver, guttas kveld og mye annet.

– Vi inviterer allerede søndag førstkommende til en kveld der folk kan smake på forskjellige varianter og retter av det vi serverer, sier Albertsen.

Tidspunkt søndag er 18.00.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.