Connect with us

Byutvikling

Jessheim har fått sin egen bolle

Avatar

Published

on

Lene Langgaard og Elisabeth Brenden prater villig vekk om Jessheimbolla de har lansert. Men ingredienser i kremen holder de helt tett om.

Hvis noen på Jessheim ber deg om å ta deg en bolle, så kan du nå si at “det skal jeg jammen meg gjøre”, for nå har Lene Langaard realisert ideen hun fikk for et par uker siden. Da kom nemlig ideen om en egen bolle for Jessheim. Som tenkt så bakt. Nå er Jessheimbolla lansert, og salget har vært stigende siden den kom for salg over disk.

Feil pris?

– Det er mange som legger merke til den og som er nysgjerrige, sier duoen hos Meny i sentrum. Det er der du får kjøpt Jessheimbolla, som strengt tatt må være priset feil. Prisen er 14,90, men Jessheimbolla burde strengt tatt kostet 20,50, lurer vi på. Men det må nesten Diaz svare på, er konklusjonen i avdeling bakst.

– Det er i kremen hemmeligheten finnes, sier de to.

– Og det får ikke vi som kjøper den vite mer om?

– Nei, noe må vi få holde for oss selv.

 

– Men det vi kan si er at vi på fredag skal ut og levere klassesett med boller til tre klasser på Jessheim. Det er premien i en konkurranse vi hadde på sosiale medier. En klasse i barneskolen, en ungdskomsskoleklasse og en klasse på videregående får boller og et fruktfat. Vi må gi bort noe sunt også, sier de to.

– Ideen kom fra?

– Fra mitt eget hode. Jeg tenkte bare at det ville være gøy om Jessheim får sin egen bolle, sier Lene Langaard.

Og, det er vel som de lærde sier: det er en teskje identitetsbygging i hvert initiativ. Og i hver munnfull…

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.