Kontakt oss

Abonnenter

Jessheim-mann med opprørsbok

 Knut Dørum er kanskje den i landet som har best oversikt over opprøret i 1968 og ringvirkningene av denne tiden. Nå er han ute med spennende bok rundt dette. Født og oppvokst på Jessheim den gang stedet vårt var en oversiktlig landsby, så har Knut Dørum beveget seg videre i verden og gjort karriere som professor i historie og forfatter av en ikke liten mengde bøker. Den ferskeste utgivelsen er Arven etter 1968, skrevet i samarbeid med to andre forfattere. Jessheim – Først litt om tiden på Jessheim? – Jeg vokste opp på den tiden Jessheim var en liten idyllisk plass der de fleste kjente hverandre. Jeg var glad i idrett, og fotball lå mitt hjerte såpass nær at jeg hadde fotball som valgfag da jeg gikk på Jessheim videregående skole, sier Dørum, som for øvrig er sønn av mangeårig stortingspolitiker Anneliese Dørum. – Spesielt anlegg for historie, eller er […]

Publisert

 Knut Dørum er kanskje den i landet som har best oversikt over opprøret i 1968 og ringvirkningene av denne tiden. Nå er han ute med spennende bok rundt dette. Født og oppvokst på Jessheim den gang stedet vårt var en oversiktlig landsby, så har Knut Dørum beveget seg videre i verden og gjort karriere som professor i historie og forfatter av en ikke liten mengde bøker. Den ferskeste utgivelsen er Arven etter 1968, skrevet i samarbeid med to andre forfattere. Jessheim – Først litt om tiden på Jessheim? – Jeg vokste opp på den tiden Jessheim var en liten idyllisk plass der de fleste kjente hverandre. Jeg var glad i idrett, og fotball lå mitt hjerte såpass nær at jeg hadde fotball som valgfag da jeg gikk på Jessheim videregående skole, sier Dørum, som for øvrig er sønn av mangeårig stortingspolitiker Anneliese Dørum. – Spesielt anlegg for historie, eller er […]
Annonsering [adning id="18979"]

Copyright © 2021 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.