Kontakt oss

Byhistorie

Jubileumsaften for kulturbærer

Avatar

Publisert

Musikk-, dans- og dramalinja ved Jessheim videregående feirer seg selv og 20 år som viktig kulturinstitusjon i vår lille by. Det blir gjensyn med lokale og nasjonale stjerner i Kong Rakne i kveld.

Gjennom 20 år har Jessheim videregående produsert og skolert unge kulturspirer til å blomstre som best de kan gjennom tre år. Mange av disse kulturspirene har gjort seg bemerket på nasjonalt nivå, og flere av dem står på scenen når det feires i Kong Rakne i kveld.

Bildet til denne saken er tatt av det andre (eller var det første?) kullet som ble uteksaminert fra musikk, dans og drama. Altså nesten 20 år siden.

Martin Halla, Bedrock Bluesband, Jeanette Vik, Henrik Bålerud Haugen, Kristian Gamborg, Maiken M. Sundby og en flott palett med utøvende kunstnere skal bidra til en velfortjent fest, der vi også kommer til å få høre litt om hvordan denne gjengen – år etter år – bidrar til et rikere kulturliv her i Jessheim by og i Ullensaker. Og på nasjonale scener.

Men først og fremst handler det om å fylle de siste setene i storstua vår. Det kan folk bidra til ved å kjøpe billett.

Billett finner du ved å TRYKKE HER

Dette står skrevet på slagsplakaten til Ullensaker kulturhus i anledning festkvelden:

Musikk, dans og drama-linjen ved Jessheim Videregående skole har satt sitt preg på Jessheim, Ullensaker og hele Romerike i 20 år, og det må markeres.

Vi ønsker alle som har et hjerte for Musikk, Dans og Drama på Jessheim velkommen til å feire 20-årsjubileet sammen med oss!
Dette blir en festaften hvor vi viser mangfoldet som har sprunget ut av miljøet på Jessheim MDD.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.