Kontakt oss

Folk

Konserter og ny sykkelbane

Avatar

Publisert

Kulturhelgen byr på to konserter i Kulturbanken samt åpning av den nye sykkelbanen ute ved Gystadmarka skole.

Fredag kveld blir et hyllest til den gamle raddis og protestsanger Bjørn Afzelius i Kulturbanken. Det er svenske Peter Wemö som presenterer musikken til Afzelius.

Wemö kommer tilbake til Kulturbanken og går på scenen med en konserthyllest til den folkekjære artisten. Han er svensk kulturarbeider som har gjort nordmann av seg. Han er en av de ekte tradisjonsbærerne av svenske og nordiske viser. Konserten spenner fra det fineste og mest varsomme til det -som skaper rom for allsang og en god latter.
Som en av Sveriges mest populære musikere på 1970- og 1980-tallet, bl.a. sammen med Mikael Wiehe i Hoola Bandoola Band, gjorde Afzelius seg bemerket med samfunnskritiske tekster og stort politisk engasjement.
Billett HER

Med nytt album

Lørdag blir det ettermiddagskonsert i Kulturbanken, og det er kritikerroste Tove Bøygard med band som kommer til Kulturbanken for å markere nytt album som ble sluppet denne uka.

Slippkonserten er i Ål i kveld (fredag), så det er et opplagt og samspilt ensemble som kommer til Jessheim for ettermiddagskonsert 16.00.

Bøygard er en av landets mest kritikerroste artister, og bandet består av Freddy Holm (strenger, har også produsert plata), Jørun Bøgeberg (bass) og Eivind Kløverød (trommer).
Tove Bøygard er kjent for sine sceneopptredener med sterke melodier og tekster på hallingdialekt.

Billett HER

Ny sykkelbane

Vi tar med nyheten om at det lørdag åpner en helt ny sykkelbane – treningsbane – ute på Gystadmarka. Snorklipp og offisiell åpning er 11.00, og det blir et program fram til 13.00:

  • Snorklipp
  • Flinke syklister som viser og forteller
  • Avdukning av sponsor og klubb skilt
  • Servering av både mat og drikke
  • Musikk og god stemning
  • Sykling for alle

Les mer om sykkelbanen her:

Ruller i mål ny sykkelpark

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.