Connect with us

Abonnenter

Ny gastropub åpner dørene i dag

Avatar

Published

on

I dag åpner gastropuben Heim dørene i Jessheim sentrum. Jeg skulle ønske alle prosesser var som denne, sier mannen bak det visuelle.

Entreprenører og inviterte gjester var invitert til feiring torsdag kveld, og der haglet lovordene rundt entreprenører og dem som har vært involvert i prosessen fram mot åpning av gastropub nummer seks for konseptet Heim. Fredrikstad, Gjøvik, Lillehammer, Oslo og Hamar er de andre lokasjonene.

Les saken i Jessheimpuls fra mai 2021:

Populær gastropub kommer i Storgata

– Viljen til å bidra og stå på for å få dette i mål i tide til åpning har vært enestående, sa en rørt etableringsansvarlig Asle Andersen til forsamlingen.

RØRT: Etableringsansvarlig var rørt da han takket entreprenører, gårdeier og andre involverte i etableringen av gastropuben Heim i Jessheim by. Heim-direktør Maria Willumsen gleder seg til tiden som kommer for Heim Jessheim.

Og – uten av vi skal røpe for mye av interiør og annet i lokalene – så kan Jessheimpuls bekrefte at Asle Andersen og kompani har holdt ord når det kommer til å bake inn lokal historie fra Jessheim i gastropuben interiør. Lokal historie og forankring er viktig for Heim-konseptet, og de har levert på det punktet.

Dette er ingen anmeldelse, men Jessheimpuls lot seg begeistre av toalettfasilitetene og kreativiteten som er utvist der.

Vasken får stå som et godt eksempel på at den nye gastropuben er gjennomført i interiøret.

To gamle radiokabinetter er blitt til noe som strengt tatt kunne vært antatt på Høstutstillingen. Dette må da være i nærheten å bli kalt kunst?

GJENNOMFØRT: Interiøret er en viktig del av konseptet til Heim, og toalettfasilitetene er både lekne og kreativt utført. Jessheims historie er også ivaretatt i den nye gastropuben, uten at vi skal røpe detaljer rundt det. 

– Må levere

“Prøvekjøringen” av restauranten har ifølge markedsansvarlig Carl-Martin “Calle” Rønningen gått bra.

– Vi hadde full test med 110 personer inne tirsdag denne uken. Og selv om det i det daglige ikke blir 80 bestillinger på mat på en og samme tid, så er vi fornøyd med gjennomkjøringen, sier Rønningen, som også var fornøyd med svarene i spørreundersøkelsen i etterkant.

BAKGÅRDEN: Bakgården skal også tas i bruk av gastropuben Heim etter hvert, sier etableringsansvarlig Asle Andersen. Bildet er tatt for noen uker siden. 

Snorklipp

Men den offisielle åpningen blir foretatt i dag. 15.00. Deretter er det fritt fram for nysgjerrige gjester som er ute etter å stille sult, nysgjerrighet og tørsten i det siste tilskuddet på utelivsfronten i Jessheim by.

Meny og annen informasjon om Heim finner du på hjemmesiden deres: TRYKK HER

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.