Kontakt oss

Handel

Nytt nisjekonsept i byen

Avatar

Publisert

I dag åpnet Anni & Co dørene, og det vanket blomster og godt besøk helt fra åpningstid og utover dagen.

Beliggenheten er midt i krysset ved den fargerike brua som kobler Skovly og resten av Jessheim storsenter sammen, sa eier Arnhild Sogndalen til Jessheimpuls da vi traff dem underveis i riggingen av butikken.

HJEM: Hilde Rønningen (t.v), Arnhild Sogndalen og Kjersti Herva er endelig i gang i Jessheim by. De har forflyttet seg fra Råholt til hovedstaden på Øvre Romerike. Senterleder Jon Bakke (32) ønsker trioen helhjertet velkommen til byen. 

Synlige

I 2023 er sosiale medier en kanal der det er viktig å være synlig, og Arnhild Sogndalen sier at de har jobbet bevisst med dette i mange år.

– På den måten holder vi kunder fra fjern og nær oppdatert, sier hun.

– Hvor kommer kundene fra?

– Mange kommer Oslo-området, og vi har mange kunder som tar turen fra nabokommuner og andre steder som ligger et godt stykke unna Råholt.. De sier at det har vært trivelig å komme til den fysiske butikken vår.

Nettsiden til Anni&Co finner du HER

– Det viktigste for oss er den fysiske butikken, men nettbutikken er absolutt et flott supplement.

Trofaste kunder

Og nettopp det er kanskje grunnen til at mange kunder kommer tilbake gang på gang, tror Herva og Rønningen. Personlig service er viktig for trioen som jobber hos nisjebutikker.

– Noe av det beste vi vet er kunder som kommer tilbake og forteller at de har fått ros for et antrekk vi har hjulpet til å plukke ut, og det at vi kan bistå kunder er en stor fordel med fysisk butikk og ansatte som har erfaring i yrket, sier trioen s0m driver nisjebutikken.

Selvdrevne

Med få personer å spille på, så er det sånn at man blir selvdreven på det aller meste, være seg produksjon av innhold og bilder til nettbutikken og sosiale medier til regnskap, annen markedsføring og øvrig drift.

– Vi er både butikk og hovedkontor på en og samme gang, og det er kanskje her vi skiller oss fra kjedebutikkene. Vi gjør alt sjøl.

For det finnes bare en Anni&Co i hele verden, noe trioen ser på som en fordel.

Varemiksen består av merkeklær, noe skotøy, vesker og små interiørvarer.

–  Vi mener sjøl at varemiksen er god, og prisnivået vårt er midt på treet, sier Sogndalen.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.