Kontakt oss

Byutvikling

Prosjektleder Line har kontroll og inviterer til konserter i kveld

Avatar

Publisert

Jessheim Byfestival starter opp i dag fredag. Vi har fått tak i prosjektansvarlig Line Gustavsen.

Nybakt senterleder ved storsenteret, men rutinert som få. Det er prosjektansvarlig for Jessheims aller første byfestival Line Brandtzæg Gustavsen i et nøtteskall. Hør hva hun selv sier noen timer før det blir levende musikk og god stemning fra hele tre band i sentrum. Her finner du mer om byfestivalen.

Dette er Brandtzæg Gustavsens beskjed til alle som vurderer å ta en tur, som vurderer å sitte hjemme eller som drar litt på det: bli med og bidra til god stemning. Det er for fint vær til å sitte hjemme. Ut og møt folk, smiler den blide sørlending.

Les mer om fredagskonsertene her.

Oppfordringen til folk som er i ferd med å ta helg er å nyte kvelden i sentrum, sier Line.

Og for den som lurer på hvorfor det inviteres til byfestival nå i juni, så er svaret til det at det var 12. juni i 2011 at Jessheim fikk bystatus. Det er da det ble bestemt at byen skal bygges, vokse og fylles med kultur, folk og alt annet som hører en by til.

Og ikke minst skal byen fylles med barn i helgen. Lasse Aleksander Nilsen står sammen med kona Ida bak Barnefestivalen, og i år er 11. gang de inviterer til lek og moro i byen. Les om Barnefestivalen her.

Ida Kristin og Lasse Aleksander Nilsen står bak Barnefestivalen. Den har de arrangert i 11 år. 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.