Connect with us

Kommentar

Takk for medvind i oppstarten!

Avatar

Published

on

Jessheimpuls må få takke folk der ute for engasjement og medvind i oppstarten av prosjektet vårt. Responsen har vært overveldende!

Vi har passert 11.600 unike brukere og vi har snart 2.200 følgere på sosiale medier med god margin.

Vi synes selv det er forbløffende bra etter å ha eksistert i tre uker. Jessheimpuls så dagens lys nøyaktig klokka 21.00, den 2. april.

Vi visste ikke helt hva vi kunne forvente da vi trykket på knappen og lanserte Jessheimpuls. Det eneste vi visste var at det ville bli lange dager i løpet av en åpen testperiode med prøving, feiling og “armer og bein”. Men mye moro har det vært.

11.600 unike brukere

Vi har nå rundet 11.500 unike brukere – eller faste lesere om du vil – av byavisen vår. Tusen takk for det!

Rune Stangeland holder kontroll på tall og fakta for Jessheimpuls. Han rapporterer at vi er i ferd med å passere 43.000 sidevisninger på Jessheimpuls. Og at alle pilene peker i riktig retning når vi nå er i ferd med å runde tre uker “på luften”. Vi er på stadig stigende kurs, melder navigatør Stangeland.

2.100 følgere

At vi også har rundet 2.100 følgere på sosiale medier (Facebook) er også en milepæl vi registrerer med glede og en god porsjon ydmykhet. Vi tar ingenting for gitt, men vi setter stor pris på at sakene vi lager – og tilstedeværelsen vår i den lille rare byen vår – blir verdsatt nå i oppstarten.

Nå vet mange at vi eksisterer

Hverdagene kommer, og da er det deilig å kjenne på den medvinden og engasjementet i form av oppmuntring, tips og tilbakemeldinger fra folk der ute. Takk også til bedriftene som valgte å annonsere hos oss i oppstarten – da veldig få visste om oss!

Folk, kultur, politikk og byutvikling

Nå vet vi at flere er klar over vår eksistens der ute. Det gir oss motivasjon til å fortsette jakten på saker om folk, kultur, politikk og byutvikling på Jessheim og i Ullensaker.

Tips andre om oss

Skulle vil driste oss til å ønske oss noe mer, så måtte det være å invitere venner og bekjente til å lese oss Jessheimpuls samt like og dele siden vår på Facebook. Det er sammen vi skaper engasjement. Og det er engasjement som skaper levende by. Mener vi.

Tusen takk for medvind i oppstarten. Vi sliter med å formidle inspirasjonen dette gir oss. Vi sees der ute.

Vårt eneste pluss er at du leser oss.

Men det er ei heller et minus at du tipser Jessheimpuls om små, middels, store, rare, fine og vemodige saker og ting.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.