Connect with us

Abonnenter

Unik satsing i sentersammenheng

Avatar

Published

on

Jessheim storsenter åpner i dag 2.000 kvadratmeter lek- og barnevennlig område. Satsingen er unik i norsk kjøpesenter-sammenheng. 

Senterleder Jon Bakke (31) sier at satsingen er tatt fra eget hode, og at “Balubaland” med tilhørende butikker i segmentet barn nok ikke har sin like i norsk kjøpesentersammenheng.

– Dette er et ledd i å møte både netthandel og nye behov for opplevelser hos kundene våre, sier Bakke til Jessheimpuls.

– Givende

Det er givende å være i en by der det er potensiale til å forme og skape morgendagens møteplass, sier senterlederen, som er glad for han og hans stab kan realisere ideen og etterspørselen etter et barnevennlig område som “Balubaland”.

Nesten alle kan være mottakelig for ideer, tanker, behov og etterspørsler, men få har muligheten til å realisere mange av disse ideene.

– Og det å kunne presentere denne satsningen under 10-årsjubileet til Jessheim by føles riktig. Dette er et konkret eksempel på hvordan innbyggernes etterspørsel og behov blir møtt.

Endring

– Hva legger du i det?

– I 10 år har byen vokst raskt, og mange av innflytterne er barnefamilier. Alle trenger møteplasser og steder som aktiviserer og her har nettopp disse barnefamiliene

vært fokuset. Selvfølgelig skal vi toppe det hele med barnefestivalen, sier en entusiastisk Bakke blant to skoleklasser som er og tester ut lekelandet dagen før dagen.

Nyåpninger

Fem nyåpninger er også en del av den nye delen i senteret. Butikkene Lille Bølgen, Snipp & Snapp, Ablegøy, Name It og Lekia blir å finne i nye lokaler i tilknytning til tumleplassen for de små ullsokninger (og tilreisende, selvsagt…).

Programmet for Barnefestivalen finner du her.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.