Kontakt oss

Helgepuls

Bli med Jessheimpuls videre

Avatar

Publisert

 KOMMENTAR

Jessheimpuls er nå kommet dit at vi er klare til å fase inn abonnementsordning på plattformen vår. Vi håper inderlig at folk blir med videre på reisen vår.

Allerede i mai annonserte vi at det blir abonnementsordning – symbolske 365 kroner i året – for å lese det vi produserer på plattformen vår.

Og vi rødmet litt av oppmuntrende ord vi fikk den gang. Se en del av hilsenene vi fikk i video lenger ned i teksten.

Rent praktisk har det tatt litt tid å finne den optimale løsningen for akkurat vår plattform. Men nå er vi klare til å fase inn denne ordningen.

Hvordan gjør vi så det, og hvordan kan du bli abonnent?

Det er såre enkelt, min venn:

Sjøsetting torsdag

Torsdagens Jessheimpuls-tekst vil bli med abonemmentsløsning. Trykk deg inn på den, og du får muligheten til å betale ett års abonnement via Vipps.

Det er egentlig det hele.

Styrke oss

Nå er tiden kommet for å ta Jessheimpuls et steg videre som liten nyhetsformidler i byen. Vi har ambisjoner om å styrke oss på flere områder:

  • Mer bruk av lyd og bilde
  • Jessheim-stripa til Egil Nyhus (allerede bakt inn i plattformen)
  • Flere skrivende stemmer – gjesteskribenter og frilansere er en uttalt ambisjon
  • Gå enda mer i dyben i formidling av prosesser og saker som har med byutvikling å gjøre
  • Formidle nyere byhistorie i større grad – vi er ingenting som by hvis historien ikke tas med videre

365 kroner i året

Dette løftet er ikke gratis, og det er grunnen til at vi i nær framtid kommer til å gå over til en abonnementsløsning for å kunne dekke inn utgifter som måtte komme.

Vi har landet på symbolske en krone dagen – det vil si 365 kroner i året – noe både redaktør og skrivende stab mener er innafor. Det er egentlig billig for det produktet vi lager.

Mange er med

I skrivende stund har Jessheimpuls tett opptil 6.000 følgere (5.920 for å være helt nøyaktig) på Facebook (det blir fyrstekake på hele staben når vi runder 6.000).

Hittil i år har vi hatt 178.000 besøk inne på www.jessheimpuls.no, noe som i vår bok er et formidabelt antall.

Det er vanskelig å beskrive hvor motiverende det har vært å følge med på økningen i antall følgere og lesere av vår lille byavis på nett.

Det blir ikke mindre spennende å følge med på hvor mange som velger å bli med over terskelen når vi nå kommer til å ta en mindre sum for å kunne styrke produktet ytterligere.

Vi er forberedt på at en del velger å stå av, selv om vi håper at Jessheimpuls er blitt såpass innarbeidet som konstruktivt bidrag i byen at folk velger å henge på videre.

Alt vil bli brukt til å styrke plattformen ytterligere. Det er et løfte.

Møysommelig arbeid

Å bygge opp en nyhetsplattform er møysommelig arbeid. Hver dag bringer glede, feilprioriteringer, oppturer i form av å bli lest (av mange).

Den kanskje aller største motivasjonsfaktoren er en reell følelse av å bidra litt til å løfte fram aspekter og folk i den lille byen vår, og at vi av og til klarer å engasjere og begeistre folk.

Ved et par tilfeller har vi til og med klart å bidra til endringer som forhåpentlig kan gjøre byen vår bedre.

Og så er det en del saker og prosesser som rett og slett blir for store og komplekse for oss.

Noe av det handler om at tiden ikke strekker til i en redaksjon med en skrivende medarbeider, som i tillegg er redaktør, sentralbordtjeneste, vaktmester og ryddegutt.

Historieformidler

Her i Jessheimpuls har vi brukt tre år på å bygge et fundament og en grunnmur bestående av godt og variert innhold innenfor fire kategorier: folk, kultur, politikk og byutvikling.

I tillegg har det blitt tydeligere og tydeligere for oss at vi også er blitt en formidler av nyere Jessheim-historie, og vi tror – litt ubeskjedent – at bildearkivet vårt vil kunne få en viss historisk verdi.

Det er fordi vi bestreber oss på å dra ut på gata for å treffe folk, vi stiller på arrangementer når vi kan og vi har tatt mål av oss å være en tung formidler av kulturen i Jessheim by og Ullensaker.

Det siste har ikke vært så enkelt det siste året. Kulturlivet har dessverre ligget helt nede, og det er ingen overdrivelse å si at Jessheim by er blitt fattigere uten levende kultur det siste året.

Denne “skrytevideoen” med hilsener fra dere som leser oss, gjør oss litt røde i kinnene. Men det varmer og inspirerer.

Annonsere?

Vi har jobbet minimalt ut mot potensielle annonsører. Tiden har rett og slett ikke strukket til fordi vi har prioritert innhold.

Nå er det imidlertid mulig for næringsaktører å teste ut annonsering i Jessheimpuls for en rimelig penge.

Vi når mange i kjerneområdet vår, altså Jessheim by, Ullensaker og omkringliggende kommuner. I tillegg har vi mange som leser oss i Oslo. Vi regner med at det er dagpendlere.

Ta kontakt med oss – TRYKK HER – hvis du vil vite mer om statistikk, priser og rekkevidde for annonser. Vi har rasende gode tilbud nå.

Her i Jessheimpuls har vi klokkertro på fortsettelsen.

Det håper vi dere som leser også har.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.