Kontakt oss

Abonnenter

Ble overrasket på Rådhusplassen

Avatar

Publisert

Fotoutstillingen på Rådhusplassen i regi av fotogruppa til Ullensaker kunstforening bød på en overraskelse for venninnene Emma og Sigrid. De var nemlig en del av utstillingen.

Jessheimpuls skrev i forrige uke om Tom Sletholt Hansen som var i ferd med å henge opp 20 fotografier fra bymarkeringen i 2011 og 2022.

– 10 av bildene som er valgt ut er fra bymarkeringen i 2022, og de andre er fra markeringen av at Jessheim ble ble by i 2012.

Bildet av de to jentene er fra 2012, altså 10 år siden.

HVEM ER DETTE?: Jeg har forsøkt å finne ut hvem dette er, men har ikke lyktes foreløpig. Bildet er fra bymarkeringen på Jessheim i 2012, sier Tom Sletholt Hansen. 

Bildet av to jenter hadde minimal informasjon, og Sletholt Hansen lurte på om noen der ute visste hvem dette kan være.

Og når man roper i fotoskogen får man svar.

Jentene på bildet er av 19-åringene Sigrid Skaramyren og Emma Louise Bøyesen, venner siden de ble født i 2004 og avbildet da Ullensaker kulturskole sin dansegruppe underholdt under bymarkeringen i 2011.

JENTENE: Sigrid Skaramyren og Emma Louise Bøyesen ved bildet av seg selv utenfor rådhuset. De lo godt da de ble gjort kjent med at de er en del av utstillingen  til fotogruppa til Ullensaker kunstforening. 

– Husker dere at bildet ble tatt?

– Nei, er det kontante svaret fra begge de to tidligere danserne. Ingen av dem danser lenger, men de satte prise på årene i Ullensaker kulturskole.

Begge to går siste året på videregående, og de bor fortsatt på Jessheim.

– Det er morsomt at vi fant ut av dette, sier Tom Sletholt Hansen, som ble oppringt da noen så etterlysningen hans i Jessheimpuls.

Les hele saken om fotogruppa sin utstilling her:

Byhistorie på Rådhusplassen

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.