Kontakt oss

Byhistorie

Den siste Jessheim-stripa?

Avatar

Publisert

Jessheim-stripa og Egil Nyhus blir ikke lenger å finne hver lørdag. Patriotismen består, men vi vrir litt på bruken av byens beste genistrek.

Her i byens minste redaksjon bruker vi mye tid på å utnytte våre tilmålte ressurser etter beste evne. Tegner Egil er en av våre største og tyngste redaksjonelle medaljonger, og hans bidrag med ukentlig stripe har vært gull verdt på vår søken etter å dokumentere byens historie fra uke til uke.

Virkeligheten – med gryende økonomisk sparebluss i vår jakt på nyheter og patriotisme – gjør at vi forsøker å foredle bruken av streken til Egil her i Jessheimpuls. Vi forsøker å foredle det gullet vi har til rådighet i form av tegningene til Egil.

I Jessheimpuls dyrker vi patriotisme, framsnakking og konstruktive nyheter (dårlige og gode) hver eneste dag, hver uke, måned og år.

Store avishus er til stede i vår lille by. De dyrker noe annet enn Jessheimpuls er vår påstand.

Her i byens minste redaksjon bruker vi mye tid på å utnytte våre tilmålte ressurser etter beste evne.

Tegner Egil er en av våre største og tyngste redaksjonelle medaljonger, og hans bidrag med ukentlig stripe har vært gull verdt på vår søken etter å dokumentere byens historie fra uke til uke.

Men – hvis du er en skikkelig patriot – så håper vi at du vurderer å framsnakke Jessheimpuls, streken til Egil og at du tipser andre om å abonnere på byens minste, men mest dedikerte redaksjon.

Link:

Årsabonnement Jessheimpuls

Takk for oppmerksomheten.

Nå setter vi strek, altså med Egil sin strek for denne gang.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.