1894 Jessheim

Labert borte mot Kongsvinger

Avatar

Publisert

Kongsvinger – Ull/Kisa 2-1 (0-0):  Det ble dessverre for oss tilreisende en laber forestilling på Gjemselund sett med gule og grønne øyne.

Etter en førsteomgang hvor Kongsvinger hadde mest ball var Kisa heldige som gikk til pause med 0-0. Etter pause fortsatte kampen i det samme sporet; hjemmelaget var noe bedre, men Kisa skapte noen få farligheter og hadde en del hjørnespark. Kongsvinger tar ledelsen 10 minutter ut i den andre omgangen ved Niclas Castro, før ingen ringere enn Nicolay Solberg skaper ny spenning i det 76. minutt: Derfra og ut så vi supporterne at her kunne vi faktisk stjele alle poengene, og Eric Kitolano var nær ved å sende oss i ledelsen ti minutter før slutt. Dessverre så satte han ballen utenfor fra fem meter. Frustrasjonen ble komplett minuttet senere hvor Ibrahim avgjorde kampen i Kongsvingers favør. Bildet er fra hjemmekampen mot KIL, og fotograf er den uforlignelige Bjørn Hytjanstorp.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupEn kamp på det jevne fra vår sisteskanse. Kan ikke lastes nevneverdig på noen av scoringene.6
Mats Andre Kaland Spiller bort ballen litt for ofte fra sin backposisjon og er feilplassert på Kongsvingers første scoring!4
Espen Bjørnsen GarnåsKommer ikke oppi hurtig nok da Kongsvinger går opp i ledelsen, men vinner mye dueller.5
Morten SundliTar ansvar, roper og dirigerer. Men allikevel ingen kamp og skrive hjem om.5
Nicolas WalstadNoe bedre både offensivt og defensivt enn sin backkollega.
5
Nicolay SolbergFaller litt ut og inn av kampen, men vi er blitt vant til at Solberg er av de som skaper mest i Kisa. Scorer ett fint mål og er alltid angrepsvillig og går ofte på mål.
6 (Kisas beste)
Sverre Martin TorpSpiller i rollen hvor man gjerne skal og kan diktere mye av spillet til Kisa, klarer dessverre ikke dette og flytter hverken ball eller ben raskt nok idag4
Eric Kitolano Kommer aldri ordentlig inn i matchen. Vil mye Kitolano, men har endel ballmist og er ikke så kreativ som vi ønsker og se han fremover på banen.5
Truls JørstadIkke det helt store fra kapteinen denne ettermiddagen, blir løpende mye imellom og har en del ball, men skaper lite.5
Kristoffer Normann HansenLitt som Solberg på motsatt kant så er dette en spiller som liker å angripe. Idag gikk det dessverre litt for mye på tvers, og vi skulle gjerne sett han avslutte oftere på mål.5
Andreas AalbuKommer aldri ordentlig inn i kampen og fungerer hverken som møtende spiss eller oppspillspunkt. Lite involvert der vi ønsker å ha han, i avslutningsposisjon foran KIL-målet.4
Ole Andras NessetFår 32 minutter for Aalbu og legger seg ute på høyrekanten. Løpsvillig som alltid , men fikk lite og jobbe med i den snaue halvtimen han fikk på banen.5
Herman HenriksenKommer inn for Truls og får 32 minutter. Klarte dessverre ikke å utgjøre noe forskjell i en vanskelig kamp hvor vi må jage etter scoring mot slutten.4
Ciise Aden Abshir Kommer inn de siste 7 minuttene da vi jager utlikning, men kommer ikke nærmere enn å strekke segg etter ett langt innlegg hvor han ble avblåst for offside. Litt for kort innhopp for karakter.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.