Kontakt oss

Folk

Ny klubb med oppdrift

Avatar

Publisert

Den nyetablerte discgolfklubben i Jessheim by har ambisjoner om å nå 15.000 registrerte runder i 2023. I midten av april er antallet allerede 3.500 runder. 

– Vi føler at vi allerede nå er kommet godt i gang med sesongen, er beskjeden Jessheimpuls får fra initiativtakerne til både bane og klubb i umiddelbar nærhet til Jessheim sentrum.

Naturperle

Banen kunne vel neppe blitt anlagt på et mer idyllisk sted enn i tilknytning til naturperlen Nordbytjernet, og klubbens frontfigurer er strålende fornøyd med både prosessen rundt banens tilblivelse og engasjementet fra folk som vil spille og engasjere seg i denne formen for rekreasjon og sport.

– Det er mange rekreasjonstimer som er blitt tilbragt på banen siden oppstart, sier Jon Bakke og Stig Nysveen og Martin U. Vold.

Leste du denne?

Bane klar i flyvende fart

– Engasjementet til stede, forstår vi. Kommer ikke av seg sjøl, vel?

– Det krever en god del timer fra mange i styret, men vi ser svært gjerne at flere blir med og drar lasset.

Snart dugnad

ÅPNINGEN: Ordfører Eyvind J. Schumacher foretok den høytidelige åpningen av banen ved Nordbytjernet i oktober 2022. 2023 blir som sagt den første hele sesongen, og ambisjonen er 15.000 registrerte runder. 

– Hvordan kan folk engasjere seg?

– Vi gjennomfører en dugnadshelg 22.- og 23.april. Da inviterer vi til et stykke ærlig arbeid og lett servering i forbindelse med klargjøring av banen. Vi ønsker at banen skal være så fin og bra som mulig slik at folk fra fjern og nær skal få et godt inntrykk og mye glede ved å ta turen hit til oss.

– Hva med dem som har lyst til å prøve seg på banen, men som ikke har utstyr?

– Utlånsordningen Bua (les mer om Bua under) har disker til utlån, og sportsbutikkene har stort utvalg. Det koster ikke all verden å kjøpe en frisbee, er beskjeden.

Les om Bua her:

Bua er blitt en institusjon

Turnering

– Det går rykter om turnering – eller åpen dag som dere kaller det – i mai?

– Det stemmer. 13. mai samarbeider klubben og og gastropuben Heim en sosialt arrangement med konkurranser, servering og topp stemning. Ta turen, ta med en venn eller kom alene.

Oppmøte er klokken 12.00 den datoen, altså 13. mai.

– Medlemsmassen i stigning?

– Ja, det ble nylig åpnet for å tegne medlemskap. Tallet er stigende, men vi trenger flere medlemmer i klubben. Dessuten finnes det flere måter å støtte oss på:

  • vipps #773353
  • Vi er blitt grasrotmottaker

– Det er en kjensgjerning at vi er avhengige av midler for å opprettholde godt vedlikehold og oppgradering av banen i framtiden, sier gjengen i styret.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.