1894 Jessheim

Spillerbørs Nest-Sotra – Ull/Kisa

Avatar

Publisert

Nest-Sotra – Ull/Kisa 0-3 (0-1):  En strålende gjennomført bortekamp av Ull/Kisa endte i en overbevisende 3-0 seier hvor Kisa holdt nullen for første gang i år. Kisa tok ledelsen etter 20 minutter ved Normann Hansen, etter en fantastisk boksåpner-pasning av Sverre Martin Torp. I andre omgang la målsniken Ole Andreas Nesset på til 2-0 etter 57 spilte minutter før Normann Hansen  ble tomålscorer med sin andre scoring 5 minutter før slutt. Smultring i målprotokollen og 5 plass på tabellen smaker nok godt for alle med gult og grønt hjerte.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupGjør en god kamp selv om han er ute på en liten bærtur i det 64. minutt. En av ligaens beste keepere.6
Mats Andre Kaland Godt gjennomført kamp av bergenseren. Men litt mindre involvert offensivt enn han har vært tidligere.5
Emmanuel TroudartSom vanlig trygg og god med ballen i beina. Gjør en god jobb i midtforsvaret sammen med Sundli.6
Morten SundliDagens kaptein spiller sin beste kamp i Kisa trøya. Mange gode blokkeringer og redder ett mulig baklengs
når Hagerup er på bærtur i andre omgang. Strålende kamp av vår nye forsvarssjef.
7
Nicolas WalstadWalstad er en back det er lett og bli glad i. God intensitet i spillet sitt og flytter beina raskt i begge retninger.
Godt press høyt i banen og har generelt god kontroll defensivt.
6
Kristoffer Normann HansenEndelig fikk Kristoffer vist Kisa supporterne hvor god han er. Med han og Solberg på vingene så har Kisa to kantspillere som virkelig vet hvor målet står. Scorer to mål, hvor han viser god avslutningsteknikk.God med ballen i beina og jobber godt kampen ut. Denne gutten skal vi få mye glede av denne sesongen.7 BB
Sverre Martin TorpÅrsbeste fra Torp som idag er tilbake som en av to indreløpere. Har gjort en god jobb som anker, men kommer mer til sin rett når han kan være med mer fremover i banen. Slår en helt fantastisk målgivende til den første scoringen til Normann Hansen.
God begge veier.
7
Eric Kitolano I Kitolano så har Kisa skaffet seg en spiller med ett enormt potensial. God kamp hvor han har 2 treff i tverrliggeren, og viser ellershva som bor i han iform
av driblinger, løp og pasninger. Hadde fortjent en scoring
6
William Albin KurtovicGir laget en ny dimesjon med sin strålende venstrefot. Ligger godt plassert som anker hele kampen og slår gode dødballer. Vi gleder oss til å se mer av nykommeren.6
Nicolay Tvedten SolbergEtter en noe anonym førsteomgang så våkner Nico til liv i den andre. Har en strålende stikker til Kitolano tidlig i andre omgang, og får
en fin assist på Nesset sin scoring i det 57 minutt.
6
Ole Andreas NessetLøper som vanlig mye og skaper rom for medspillerne sine. Noe anonym i første omgang, men er på rett plass på rett tid etter 57 minutter. Scoring i 3 kamper på rad sier mye om hans bidrag til den gode seristarten. Fortjent hvile etter 80 minutter med mye hard jobbing på topp. 6
Andreas AalbuInn for Nesset i det 80 minutt. For lite tid for vurdering.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.