Connect with us

Folk

Sprutende god snønyhet

Avatar

Published

on

Kommunestyret sprutet ut en gladnyhet blant alle de store, tørre og viktige sakene tirsdag kveld. Det blir lettere å legge snø i Randbydalen skisenter til vinteren.

Blant alle de store sakene, så bet Jessheimpuls seg merke i forslaget som ble kastet fram som en “kramgod” nyhet fra MDGs Eirik Ballestad et stykke ut i maratonmøtet tirsdag ettermiddag – og kveld.

Kritisk dårlig

“Snøkanonen i Randbydalen er i kritisk dårlig stand. Det settes av 300.000 kroner til investering i ny kanon, som kommunen eier og som skigruppa i Randbydalen – eller andre lag og foreninger – kan leie.” het det i det snødekte forslaget fra den grønne representanten.

“Kanonen kan da også brukes andre steder i kommunen, som for eksempel ved Nordbytjernet, i sentrum eller ved akebakker ved skolene og andre steder.”

Leste du denne?

Skiklubben lekker – men kjemper for bakken sin

Avtale videre

Dette forslaget ble enstemmig vedtatt i kommunestyret. Og vi syntes å registrere en viss entusiasme blant de folkevalgte.

Det eneste som luktet litt av klausul er forutsetningen om at Ullensaker skiklubb og grunneierens i området Randbydalen skisenter blir enige om en leieavtale videre.

– En annen forutsetning er at bakken åpnes opp for allmenheten når det er snø og åpent i alpinbakken i Ullensakers vakreste dalføre.

Les også hvordan Randbydalen skisenter har oppdratt flere generasjoner alpinister:

Bratthenget som oppdro oss

 

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.