Kontakt oss

Abonnenter

Svært variert mars-meny

Avatar

Publisert

Kulturbankens program for mars er muligens det beste siden klubbscenens så dagens lys når det kommer til variasjon og kvalitet.

Det er i hvert fall et program vi er veldig stolte av å ha fått til, sier daglig leder Vivi Reierstad i det vi er på ei inn i nettopp mars måned.

Se bare her: punkkonsert, bokbad med Thomas Seltzer, korkonsert, quiz, markering av 8. mars, åpent politisk hus i regi av partiet Venstre, roots og viser på norsk med Asle Beck og ny kveld i regi av viseklubben Vocus (Frode Johansen står på scenen).

– Jeg vil si det er en strålende mars-plakat, sier Reierstad.

Må jobbe

– Folket søker seg til kulturarrangementer igjen?

– Noen av arrangementene selger seg selv; bokbadet med Thomas Seltzer er utsolgt for en god stund siden, og konserten med Asle Beck er også utsolgt, sier Reierstad.

– Men det er ikke til å komme fra at noen av arrangementene krever mer jobbing og mobilisering, legger hun til.

Du finner link til arrangementene og billett på ticketco ved å TRYKKE HER

Bugner

– Dere er i gang noen dager før den lokale kulturuka sparkes i gang?

– Ingen skal komme å si at det ikke er kulturtilbud er i Jessheim by. Det synes jeg programmet vårt og programmet for den lokale kulturuka er synlig bevis på, sier Reierstad.

At Jessheim by har overraskende rikt kulturliv og serveringstilbud, understrekes i en næringslivsanalyse som Ullensaker kommune har bestilt fra Samfunnsøkonomisk analyse AS.

Interessante funn

Prosjektlederen for analysen sa dette til Jessheimpuls i forrige uke:

– Det var et interessant funn at andelen av kulturtilbud og antall serveringssteder i Jessheim by er så bra som det er.

– Tilbudet er større enn befolkningsmengden tilsier, og dette tiltrekker seg besøkende fra nabokommunene, sier Røtnes til Jessheimpuls.

– Hvordan vil du si at Jessheim skiller seg fra sammenlignbare byer og steder?

– Kultur og servering er som nevnt ett punkt Jessheim skiller seg fra sammenlignbare steder. En annen faktor er spesialforretningene som finnes i sentrum av byen.

Les hele teksten om næringslivsanalysen her:

Jessheim overrasket forskere positivt

Våren kommer nå

Det er med andre ord mye å glede seg til for den som vil ut og nyte lokal kultur den kommende måneden. Og det er heller ikke lenge før uteserveringene tas i bruk i vår lille by.

– Vi har booket våren også, så nå er det ikke lenge før vi kan åpne pergolaen slik at uteserveringen blir klar til bruk, sier Reierstad, som understreker at det er åpent i Kulturbanken også de fredagene og lørdagene det ikke er arrangementer der.

Dørene er åpne fra 18.00 til midnatt på fredager og fra 13.00 til midnatt på lørdager.

– Da er planen klar?

– Planen er klar og sikker som banken. Kom ut!

PS! Jessheimpuls kommer tilbake til programmet for den lokale kulturuka. Programmet er på vei ut til husstandene i Ullensaker i disse dager. 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.