Kontakt oss

Jessheim Byfestival

Tøffe damer inntar byfestivalen fredag

Avatar

Publisert

Katrina fra Katrina & The Waves og Little Steven-favorittene The Cocktail Slippers sparker inn dører og teller opp i Jessheim sentrum fredag kveld.

Billetter er i salg (link nederst i saken) til  dobbelkonserten på torgscenen under den aller første byfestivalen på Jessheim (programmet finner du her). Norske The Cocktail Slippers returnerer til Jessheim med rykende fersk singel og musikkvideo, og den spilleglade gjengen finsikter seg inn mot festivalen Over Oslo om to uker.

Der står de på scenen med Dum Dum Boys, Raga Rockers og Sol Heilo.

Men først er det Jessheim som står på plakaten, og rapportene fra singelslippet på spillestedet Krøsset i Oslo er gode.

Singelen ser du her:

Det er mange år siden Little Steven – Bruce Springsteens kompis og gitarist – la sin elsk på dette bandet. Noe av grunnen er nok at Cocktail Slippers lefler og flørter med garasjerocken og den 60-tallsmusikken som Steve van Zandt er så glad i og har brukt et helt liv på å spre ut til massene.

Ett eksempel på 60-tallet får vi i sangen “St. Valentine’s Massacre”.

Cocktail Slippers byr garantert på den lille rakkeren av ei rockelåt – “Show ’em Good” – på Jessheim fredag kveld. Forrige gang bandet gjestet hovedstaden på Øvre Romerike kastet Romerikes blad en femmer på terningen.

Norgesvennen Katrina

Katrina & The Waves var å regne med da de hadde sin storhetstid på 80-tallet. Absolutt alle kjenner hiten “Walking on Sunshine”, men faktum er at bandet hadde mange sterke sanger på repertoaret, blant annet “Going Down To Liverpool”.

Katrina & The Waves hadde en perlerad av hitsanger i sin tid, og frontfigur Katrina kommer garantert til å hente fram paradenummer etter paradenummer på Jessheim. “Que Te Queiero” har festet seg hos mange som vokste opp i bandets samtid.

En siste video som viser at Katrina & The Waves visste hvordan man tryller fram fengende sanger.

 

Billetter til fredagskonsertene (og lørdagskonsertene) er i salg, og du finner link til Cocktail Slippers  og Katrinas konserter her.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.