STILLHOUSE – Steinar Raknes m/Unni Wilhelmsen

7. februar 2019 20:00

Jessheim

Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen har samarbeidet før, i forbindelse med Raknes sitt prosjekt STILLHOUSE – der han synger og spiller kontrabass.
Unni og Steinar har begge svært uttrykksfulle stemmer, og kontrasten mellom de to gjør at de utfyller hverandre på en helt spesiell måte. Kontrabass er det eneste instrumentet på scenen under disse konsertene. Men Raknes spiller kontrabass som et orkester i seg selv. Han har lagd et sound der han bruker fingerspill-teknikker som gjør at instrumentet fungerer både som en gitar og en bass. I tillegg tar han i bruk elektriske effekter, stomp box, og looping av både bass og stemmer.

Dette er en konsert som varierer mellom det nære, intime og akustiske, – til store lydbilder med fullt rocke-trøkk. Repertoaret er hovedsaklig låter skrevet av Raknes, fra hans tre utgivelser i STILLHOUSE-serien, med hovedvekt på den siste plata Chasing The Real Things. I tillegg gjør de noe av Unni sitt materiale, og noen nydelige cover-versjoner av artister som Bruce Springsteen, Bob Dylan, og Depeche Mode.

KONSERT & MIDDAG
Konsertbillett inkl. middag m/dessert og kaffe kr 610 inkl. avgift
Middagen serveres i 1. etg. på Herredshuset fra kl 18.30

Arr. Ullensaker kulturhus