Kontakt oss

Folk

kulturuka på oppløpet

Avatar

Publisert

Det er mye snadder å velge i for den som ønsker å ta på seg kulturhatten og stikke snuten utenfor døren. En liten oversikt her.

I kulturbanken inviteres det til kultur-quiz for den som har lyst til å teste kunnskapene innen kultur. Fem på hvert lag, god stemning og “risiko” for å lære noe er fullt og helt til stede. Det hele tar til 20.00 i kveld, fredag.

Lørdagen har en real godtepose av arrangementer som ligger og venter, blant annet skal den tidligere omtalte campingvogna “Pila” ut på tokt for å fiske info rundt hva vi ønsker at et framtidig museum skal inneholde.

Tidspunktet for denne artige tilstelningen er 13.00, og stedet å være er Rådhusplassen for dem som vil overvære den – ja – historiske lille begivenheten.

Les mer om “Pila” her:

Ny fargeklatt klar for info-jakt

Villa Sole

Villa Sole åpner dørene fra 12.00 til 16.00 for to utstillinger i tillegg til mat, drikke og nedpå stemning i en 100 år gamle villaen i hjertet av Jessheim.

Om Barry:

Nå åpner Barrys museum

Galleri Egil – det vesle galleriet til årets kulturprisvinner – er åpent, og det samme er den ferske utstillingen som dokumenterer legendariske Barry Matheson sitt profesjonelle liv.

Om Egil og kulturprisen:

Kulturpris til tegner Egil

Waits og Young

Lørdag kveld blir Kulturbanken gjort om til et lite stykke Amerika. Da kommer konseptet Young Waits til Jessheim for å by på en helaften med musikken til Tom Waits og Neil Young.

Det blir kjente og kjære sanger fra de to herrers katalog, men også en og annen avstikker til de mer ukjente sangene til de to legendene.

Billett finner du ved å TRYKKE HER

Kulturskolen

Lørdag og søndag er det jammen premiere på Ullensaker kulturskole sin storsatsing “Legally Blonde” i selveste Kong Rakne. Dette er en klassisk historie om en ung blondine hvis liv er et dekket bord, men som støter på trøbbel og hjertesorg når kjæresten slår opp.

En fin mulighet til å se hva som bor i de kommene kulturaktørene i Ullensaker.

For billetter kan du TRYKKE HER og det er en forestilling lørdag og to på søndag.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.