Kontakt oss

Folk

Ny sterk kulturhelg venter

Avatar

Publisert

Helter skal i aksjon flere steder i kulturbyen Jessheim denne helgen. Ullensaker Teater i Kong Rakne og støttekonserten Heroes i Kulturbanken er to retter på menyen.

Overskuddet fra årets støttekonsert er øremerket fritidsaktiviteter utenom åpningstidene hos Fontenehuset Ullensaker, et hus som fått solid fotfeste med mange medlemmer i løpet av de tre årene huset har eksistert.

FRITIDSSYSLER: Fontenehuset Ullensaker har mange medlemmer som også treffes på fritiden. Prosjektet “Psykt bra fritid” legger opp til at medlemmene kan treffes for å ta del i aktiviteter også utenom åpningstidene til huset. 

Fellesskap

Drøyt 200 medlemmer nyter godt av hverandre og det fellesskapet som er etablert på denne møteplassen, som for mange av medlemmene er en særdeles viktig grunn til å ta steget ut av sin egen bolig.

Resultatene – altså som i mål Fontenehuset Ullensaker selv har satt – er intet mindre enn fenomenale, men i prosjektet “Psykt bra fritid” er det viktig å ha penger til aktiviteter utenom åpningstidene til huset.

Les mer om Fontenehuset her:

Suksesshistorien verdsatt

Og det er dette formålet støttekonserten Heroes omfavner ved å gi overskuddet fra søndagens støttekonsert i Kulturbanken til.

Fritidsaktiviteter

– Heroes støtter gode formål lokalt, og hvis vi kan bidra til at flere benytter seg av kulturtilbud og andre ting i fritiden, ja så gjør vi mer enn gjerne det, sier produksjonsansvarlig Petter Barg til Jessheimpuls.

Arrangementet på Kulturbanken starter kl. 18.00. og vil bestå av konsert med artister som Mona og Stine Grytøyr, Mathilde, Sophie og Per Arthur Taugaard, Ullensaker Spelemannslag, Guro Vikingstad, The Husbands med Vera og Mo Larsen & Skysskarene.

SØSTRENE GRYTØYR: Mona og Stine Grytøyr står sammen på scenen under støttekonserten Heroes i Kulturbanken søndag kveld. 

Det vil i tillegg arrangeres en kunstauksjon som Egil Nyhus står for, og konfransier er Jørgine “Funkygine” Vasstrand.

Det legges ut billetter i forskjellige prisklasser, så det er opp til deg hvor mye du vil støtte. Det vil i tillegg være mulighet til å vippse et beløp underveis.

Billett finner du ved å TRYKKE HER.

 

STILLER FAMILIESTERKE: Per Arthur Taugard står på scenen under Heroes-konserten søndag. Det gjør også døtrene hans Sophie og Mathilde Waagaard Taugard. 

Emil i Kong Rakne

PREMIERE: Ullensaker Teater har premiere på “Vinter i Lønneberget” lørdag. Forestillingen vises også søndag. Det var hektisk under prøvene denne uka. 

Ullensaker Teater har ikke satt opp barneforestilling på noen år, og responsen ser ut til å være god når vi ser på billettsalget i forkant av “Vinter i Lønneberget”.

Begge forestillingene selger veldig bra, så Ullensaker Teater skal ikke seg bort fra at det kan bli to fulle hus denne helgen.

Les mer om forestillingen og finn link til billetter her: 

Regidebutant med stålkontroll

Fotoutstilling

Og vi minner om at den lokale fotografen Geir Ebbestad åpner en utstilling i Jessheim Storsenter (andre etasje like ved Vero Moda) lørdag 12.00.

Utstillingen heter “Tidløs Vintage”, og du kan lese mer om prosjektet her:

Presenterer tidløs fotokunst

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.