Kontakt oss

Konsert

Akustisk Claudia Scott gleder seg

Avatar

Publisert

Claudia Scott ser fram til å spille på Jessheim lørdag kveld. Hun kommer i mer nedstrippet versjon enn forrige gang hun besøkte byen vår.

Hun har kun med seg kassegitaren og medgitarisk Olav Torgeir Kopsland til Kulturbanken lørdag kveld, og Claudia Scott har satt sammen et sett der hun i all hovedsak framfører sanger fra de siste albumene. “Follow The Lines” er fra 2014, og Scott mottok Spellemannprisen i kategorien country for det albumet. ” Albumet “Let the Ribbons Fly” fra 2016 er hennes foreløpig siste album. Også det ble nominert til Spellemannprisen i country-kategorien.

Mange har nok fått med seg at Claudia Scott var med i siste sesong av konseptet “Hver gang vi møtes” på TV2.

– Jeg kommer også til å framføre noen av sangene fra debutalbumet mitt, sier Scott til Jessheimpuls. Debutalbumet “Flowers & Thorns” er fra 1992.

– Hvordan er det å gå akustisk til verks?

– Jeg liker å gjøre begge deler, sier Scott, som ved forrige Jessheim-besøk leverte en ganske så barsk og elektrisk konsert sammen med Henning Kvitnes under Jessheimdagene i 2016.

– Vi likte oss godt på Jessheim. Jeg ser fram til å komme tilbake, selv om dette blir i akustisk tapning. Det jeg liker med det akustiske uttrykket er at det blir nærere og annerledes opplevelse for både meg og publikum, sier den 61 år unge artisten.

PS! Det er i skrivende stund solgt nærmere 80 billetter, og arrangøren sier det er et sikkert tegn på at det kommer til å bli full kulturbank lørdag kveld. Arrangøren opplyser samtidig at dette er en lyttekonsert og ber om at publikum respekterer det. 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.