Kontakt oss

Abonnenter

Julekalender Jessheimpuls – luke 18

Publisert

Dagens luke tar oss tilbake til året 2018. Det var da det ble satt stopp for Bjørn Dæhlies planer om å bygge ut i Storgata.

Bjørn Dæhlies prosjekt i Storgata var en omstridt affære; befolkningen og politikerne mente de planlagte byggene ble for massive og dominerende.

Prosessen kom aldri videre etter at det ble bestemt at en politisk komité skulle gå i tett dialog med Bjørn Dæhlie om utvikling av eiendommen.

«Hvordan skal politikerne i Ullensaker unngå å bli overkjørt av spisskompetanse hvis en politisk komite går i dialog med Bjørn Dæhlie om utvikling av Storgata 1 og 3 i Jessheim sentrum? Tverrpolitisk dialog og unngå lukkede møter er en del av løsningen, tror Høyres Karianne Raad Wanggaard.»

DIALOG: Høyres Willy Kvilten og Karianne Raad Wanggaard tok til orde for at en politisk komité skulle gå i tett dialog med Bjørn Dæhlie om utvikling av eiendommen Storgata 1-3 for fire år siden. 

Det er fire år siden, og Bjørn Dæhlie har sagt til Jessheimpuls at det ikke blir gjort annet forefallende arbeid på eiendommen Storgata 1-3.

Les saken fra fire år siden her:

Dæhlie-saken: – Blir ikke David mot Goliat

 

 

Annonsering

Copyright © 2022 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.