Kontakt oss

Abonnenter

25 års utelivshistorie er over

Publisert

Etter 25 år som utelivsbastion i Storgata, lukker Christian Taalesen nå dørene til Hydranten for godt.

Det er ingen dramatikk forbundet med at dørene nå stenges.

– Dette handler snarere om at tiden er den rette for å avslutte et stykke vesentlig utelivshistorie i Jessheim sentrum, sier Christian Taalesen.

Men det er ingen grunn til å legge skjul på at det har vært tøft å være i utelivsbransjen i pandemien etter 12. mars 2020, og jeg har besluttet å stenge Hydranten for å konsentrere meg om de stedene jeg allerede driver eller er en del av», sier Taalesen.

Utgående kontrakt

– I og med at leiekontrakten utgår til nyttår, så har jeg i dialog med gårdeier bestemt oss for ikke å fornye den. sier Taalesen, som ikke legger skjul på at det er en god del vemod forbundet med at dørene nå stenges.

– Hydranten er tross alt det første utestedet jeg var med og åpnet her i byen, så dette stedet har hatt en spesiell plass i hjertet mitt.

– Samtidig er lokalene såpass nedslitt at jeg har bestemt meg for å bruke kreftene på de resterende utestedene jeg er deleier eller driver selv.

Mirabel flytter

– Sånn sett er timingen perfekt, og når vi nå skal flytte Mirabel over i lokalene etter Munnfull, så mener jeg det er bedre å konsentrere seg om å utvikle det konseptet videre. Det gleder vi oss veldig til å gå i gang med.

Taalesen er som kjent deleier i Mirabel, og planen er å utvikle er restaurant i størrelse lik de som er på Sørenga og Lillestrøm.

Større lokaler

– Vi har behov for flere sitteplasser og større uteservering også her på Jessheim, og da lokalet etter Munnfull ble tilgjengelig så var det ingen tvil om at vi ønsket å flytte oss over dit, sier Taalesen.

Planen er å åpne nye Mirabel på Jessheim i løpet av mars eller april.

Mange bein

Christian Taalesen eier Peppes Pizza på Jessheim, er deleier i Mirabel Restaurant , Castello Restaurant og står for serveringen i Kulturbanken Kreti & Pleti her i Jessheim by.

I tillegg er han deleier i Mirabel i Lillestrøm og på Sørenga i Oslo samt Castello Oslo og et treningssenter i Lillestrøm.

 

Annonsering

Copyright © 2022 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.