Kontakt oss

Byhistorie

I dag åpnet Jessheimbadet

Avatar

Publisert

Jessheimbadet åpnet endelig dørene for publikum. Og Jessheimbadet fikk heng på en elegant stilstuper fra det politiske miljøet. Video av det første offisielle stupet nederst i denne saken.

Terje Viken var førstemann på plass da Jessheimbadet åpnet dørene 06.00 i morges. Terje har lengtet etter å kunne ta morgenbadet hjemme i Ullensaker.

Han har hatt faste rutiner med morgensvømming i Sørlandsbadet i 10 år, og de tre siste årene har turen gått til Råholt for å svømme der.

Men nå er han på plass der han hører hjemme – i Jessheimbadet.

Strålende morgen

På plass var også daglig leder Teis Gregersen. Han har også lengtet etter å kunne åpne dørene for publikum.

STRÅLENDE MORGEN: Daglig leder Teis Gregersen var blid som ei sol på denne historiske dagen. Jessheimbadet åpnet dørene for publikum for første gang i morges.

– Det er blitt et flott anlegg, og nå håper jeg folk benytter seg av det unike tilbudet Jessheimbadet kan tilby ullsokningene og andre, sier Teis til Jessheimpuls.

Du finner alt du trenger å vite om åpningstider, priser og annet på JESSHEIMBADET.NO

Se kort intervju med daglig leder Teis her:

Første offisielle stup

Men så til rosinen i pølsa. Jessheimpuls fikk heng på en ivrig herremann som hastet mot startblokkene i det store bassenget.

Der ble vi vitne til det vi frekt og freidig omtaler som det første offisielle stupet foretatt av en ikke aktiv svømmer. Det var ikke mange minuttene etter 06.00 at den ivrige folkevalgte var å finne i svømmehallen. Og resten er for så vidt svømmehistorie her i vår kommune.

Om han svevde elegant som en ørn? Døm selv.

Det var i hvert fall ingenting å si på innsatsen!

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.