Kontakt oss

Abonnenter

Smakfull 100-åring feiret seg selv

 Aanerud Bakeri & Konditori er 100 år, og det ble markert med både kake og bokutgivelse tirsdag ettermiddag. Det tradisjonsrike bakeriet ble etablert i Nes for 100 år siden, og filialen på Jessheim – den eneste utenom hjemmebane på Årnes – ble åpnet for seks år siden. I dag er det fjerde generasjon Aanerud som driver bakeriet, og Bente Eggen en stolt del av bedriften. – Heidi Aasli er den første daglige lederen utenfor familien Aanerud, og hun sier dette er en stor dag som må markeres behørig – noe den ble. En drøy kvadratmeter festkake og bokslipp var beholdningen, og forfatter Elisabeth «Tittei» Lunder var til stede under markeringen. Oppdraget var å skrive en glad og informativ bok om familiebedriftens opp- og nedturer gjennom 100 år. RIK HISTORIE: Aanerud Bakeri & Konditori har en rik historie å by på, sier forfatter av jubileumsboken Elisabeth Lunder.  – Det er en […]

Publisert

 Aanerud Bakeri & Konditori er 100 år, og det ble markert med både kake og bokutgivelse tirsdag ettermiddag. Det tradisjonsrike bakeriet ble etablert i Nes for 100 år siden, og filialen på Jessheim – den eneste utenom hjemmebane på Årnes – ble åpnet for seks år siden. I dag er det fjerde generasjon Aanerud som driver bakeriet, og Bente Eggen en stolt del av bedriften. – Heidi Aasli er den første daglige lederen utenfor familien Aanerud, og hun sier dette er en stor dag som må markeres behørig – noe den ble. En drøy kvadratmeter festkake og bokslipp var beholdningen, og forfatter Elisabeth «Tittei» Lunder var til stede under markeringen. Oppdraget var å skrive en glad og informativ bok om familiebedriftens opp- og nedturer gjennom 100 år. RIK HISTORIE: Aanerud Bakeri & Konditori har en rik historie å by på, sier forfatter av jubileumsboken Elisabeth Lunder.  – Det er en […]
Annonsering [adning id="18979"]

Copyright © 2021 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.