Kontakt oss

Politikk

Sporete rundkjøringer asfalteres i august

Avatar

Publisert

Jessheimpuls får bekreftet fra Statens veivesen at sporete rundkjøringer i Jessheim sentrum blir asfaltert etter ferien.

Jeg kan bekrefte at det blir satt i gang tiltak med den rundkjøringen ved Skogmo, sier veivesenets Even Ingjær i driftsavdelingen til veivesenet.

Det betyr at bilister og motorsyklister får en tilværelse som er både tryggere og mer behagelig etter sommerferien, det er da det skal asfalteres.

Rundkjøringen ved Skogmo blir ikke lenger mjølkerute. Den asfalteres etter ferien.

Jessheimpuls har fått flere henvendelser rundt akkurat denne problematikken, veivesenet er klar over at det er sporete og potensielt farlig for trafikanter, spesielt motorsyklister.

– Mens vi har oppmerksomheten: hvem er det som har ettersyn og vedlikehold av skeive gatelykter og stolper i Jessheim sentrum, da primært Storgata?

– Statens veivesen har ansvar for driften av blant annet skadde lysstolper langs Storgata. At de er skjeve kan skyldes at der skadet i forbindelse med snøbrøyting. Om de må repareres eller byttes ut vil bli vurdert etter ferien, eller til høsten, opplyser Ingjær.

Jessheimpuls skrev i forrige uke om hvilke kommunale strekninger som vant “asfaltlotteriet” og skal asfalteres. Den saken leser du her.

En ny bolk kommunale veier blir plukket ut senere i sommer.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.