Kontakt oss

Abonnenter

Umiddelbar respons fra folket

Publisert

Optimismen og gleden over å kunne tilby god mat og drikke er påtagelig i bransjen her i byen. Bordreservasjoner er i gang igjen.

Andreas Lydersen hos nyetablerte Heim i Storgata er en glad laks fredag formiddag. Beskjeden om at skjenkestopp igjen er over har gitt en umiddelbar effekt.

– Allerede i går kveld merket vi at folk begynte å reservere bord igjen, sier Lydersen til Jessheimpuls.

Holdt det i gang

– Hvordan har tiden vært siden restriksjonene kom før jul?

– Vi åpnet dørene for første gang 19. november, og da var det rett inn i julebordsesongen for vår del, sier Lydersen, som sier at perioden med lavere trafikk har vært utnyttet godt for Heim Jessheim sin del.

– Med fersk stab så har vi brukt tiden til å trene oss opp til å møte kundene på best mulig måte, sier Andreas, som kan berette at menyen har fått nye retter på menyen.

– Ser bare framover nå?

– Ja, vi gjør det, og det er godt å registrere at reservasjonene nå kommer igjen. Jeg forstår at folk ønsker en totalopplevelse med et glass vin til maten, og nå har vi mulighet til å servere det, sier Lydersen.

Bowlers offensive

For Turgay Yeser og hans folk på Bowlers er det også glede forbundet med beskjeden som kom fra myndighetene torsdag kveld.

Bowlers har vært offensive og utvidet kapasiteten ved å bygge ut i løpet av koronaperioden.

– Det har vært vellykket satsing, selv om vi med økt omsetning på grunn av større plass falt utenfor kompensasjonsordningen. Så den biten har vært ganske tøff, sier Yeser til Jessheimpuls.

– Hva tror du om tiden som kommer?

– Nå ser det lysere ut, for jeg bet meg merke i det som ble sagt fra FHI om at vi må lære oss å leve med dette viruset, sier Leser.

Også de andre serveringsstedene Jessheimpuls har vært i kontaktet med er optimistiske med tanke på tiden som kommer.

Også PinPin åpner dørene fra 16.00 i dag, fredag.

Så får vi sørge for å bruke byen og serveringsstedene.

Annonsering

Copyright © 2022 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.