Kontakt oss

Abonnenter

Da er Lagerhaus i Jessheim by

Avatar

Publisert

Det var køtilstander da kjeden Lagerhaus åpnet butikk på 300 kvadratmeter i Jessheim by torsdag formiddag. 

SNORKLIPP: Butikkleder Tanya Lassen fikk æren av å klippe snoren da Lagerhaus åpnet ny butikk. Det var 50 meter kø – og vel så det – i forkant av åpningen. 

Mange hadde tatt turen for å overvære at butikkleder Tanya Lassen klippet snoren og åpnet det som blir svenske Lagerhaus sin 43. butikk i Norge og Sverige.

– Et supert tilskudd til vår region, sier senterleder ved Jessheim storsenter Jon Bakke, som stilte med lykkeønskninger og blomsterkrans på åpningen 12.00.

LYKKEØNSKNINGER: Senterleder Jon Bakke (31) stilte med lykkeønskninger og fin blomsterkrans da Lagerhaus åpnet. Et flott tilskudd til handelen i byen, sier Bakke.

– Dette er en type interiør vi som senter ikke har i vårt tilbud i dag, og en del av konseptet finner vi kanskje i slagordet deres (Happy places – happy moments), for det er mulig å finne mye hos Lagerhaus hvis du for eksempel vil pynte huset til fest, sier Bakke.

– Vi har stått på dag og natt for å få butikken ferdig til åpning, sier butikkleder Lassen til Jessheimpuls.

Lagerhaus flytter inn der Lekia holdt til tidligere, altså rett overfor Jordbærpikene og ved siden av Kid Interiør, Kitchen.

 

Annonsering
Annonsering

Copyright © 2022 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.