Kontakt oss

Abonnenter

Da er Lagerhaus i Jessheim by

Avatar

Publisert

Det var køtilstander da kjeden Lagerhaus åpnet butikk på 300 kvadratmeter i Jessheim by torsdag formiddag. 

SNORKLIPP: Butikkleder Tanya Lassen fikk æren av å klippe snoren da Lagerhaus åpnet ny butikk. Det var 50 meter kø – og vel så det – i forkant av åpningen. 

Mange hadde tatt turen for å overvære at butikkleder Tanya Lassen klippet snoren og åpnet det som blir svenske Lagerhaus sin 43. butikk i Norge og Sverige.

– Et supert tilskudd til vår region, sier senterleder ved Jessheim storsenter Jon Bakke, som stilte med lykkeønskninger og blomsterkrans på åpningen 12.00.

LYKKEØNSKNINGER: Senterleder Jon Bakke (31) stilte med lykkeønskninger og fin blomsterkrans da Lagerhaus åpnet. Et flott tilskudd til handelen i byen, sier Bakke.

– Dette er en type interiør vi som senter ikke har i vårt tilbud i dag, og en del av konseptet finner vi kanskje i slagordet deres (Happy places – happy moments), for det er mulig å finne mye hos Lagerhaus hvis du for eksempel vil pynte huset til fest, sier Bakke.

– Vi har stått på dag og natt for å få butikken ferdig til åpning, sier butikkleder Lassen til Jessheimpuls.

Lagerhaus flytter inn der Lekia holdt til tidligere, altså rett overfor Jordbærpikene og ved siden av Kid Interiør, Kitchen.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.