Kontakt oss

Bildeserie

Hedret for årets håndballbragd

Avatar

Publisert

Oda Ness er den Ull/Kisa-spilleren som sto for årets håndballbragd i 2019. Hun ble hedret i Jessheimhallen søndag kveld.

Det var ellevill jubel da Ole Kristian Wiig tok ordet og annonserte at nettopp Oda Ness får den høythengende æresbevisningen som synliggjør at hennes innsats på banen er årets bragd i håndballmiljøet i klubben.

FORTJENT: Oda Ness ble gratulert av begge lag – og publikum – da hun mottok prisen for årets bragd i håndballmiljøet 2019. 

En bragd betyr å prestere en usedvanlig høy prestasjon, og dette er juryens – bestående av hovedstyret i Ull/Kisa – begrunnelse for at Ness er en verdig kandidat:

“Oda Ness, håndball, får denne æresbevisningen for 2019 for sin fremragende innsats bak bronsemedaljen med det norske laget i World Games Special Olympics 2019 i Abu Dhabi. Oda er en treningsvillig og pliktoppfyllende spiller, som liker nye utfordringer på banen. Hun bidrar med mye inn i laget, både rundt det sosiale og spillemessig. Oda ser alle for dem de er. Hun hjelper oss trenere der det er behov, og på banen tar hun alltid ansvar! Oda er en dyktig spiller med et godt skudd. ”

Prisen er delt ut kun en gang tidligere. Jessheimpuls gratulerer.

Det var en strålende fornøyd spiller som mottok diplom, 5.000 kroner og velfortjent applaus og “high Fives” fra både Ull/Kisas og Aurskog/Hølands damespillere. Seremonien ble gjennomført mellom herrekamp og damekamp i Jessheimhallen søndag kveld, og der ble det seier til herrene og et surt tap i sluttminuttene for damelaget.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.