Kontakt oss

Folk

Jessheimdagene er spikret

Publisert

De tradisjonsrike Jessheimdagene arrangeres i år også. Programmet er som alltid en solid blanding av konserter og annet som bygger identitet for Jessheim by.

I den andre koronasommeren i Ullensaker, så har man de to siste årene jobbet fram gode rutiner for å arrangere konserter i Jessheim sentrum.

Og det må sies å være sterke navn som står på plakaten til tross for at det er kort tid siden arrangørene bestemte seg for å gyve løs på Jessheimdagene 2021.

Jessheimdagenes første kveld begynner kattemykt med solide lokale navn på plakaten – i tillegg til den offisielle åpningen foretatt av ordfører Eyvind Schumacher og senterleder ved Jessheim storsenter Jon Bakke (30).

SE PROGRAMMET FOR ONSDAG HER

Mona Grytøyr har vært i studio og spilt inn ny musikk for første gang siden det som må være 2006.

Det knytter seg en viss spenning til hva Mona har begått av egne sanger denne gang, og det får vi svar på denne kvelden, altså onsdag 11. august.

Med seg har hun Mikkel Bordal på bass, Tom Vespestad på trommer og Joachim Bye Svendsen på gitar.

En smakebit er allerede sluppet. Den kan du høre her:

Denne kvelden står også Fat Fred & The Possum Hunters fra Lillestrøm. De har gjestet Jessheim og trukket fulle hus her tidligere.

PS! Det er gratis inngang denne kvelden.

Knall torsdag

Torsdag 12. august er det intet mindre enn tre konserter som tilbys på en og samme billett.

Vi gjentar: tre konserter på en og samme billett

  • Store Norske Seeger Sessions – tatt opp arven etter Bruce Springsteens suksessfylte prosjekt
  • Ronny Aagren – særegen og karismatisk bluesmann fra Jessheim, en garantist for god stemning og skittent gitarspill
  • Young Fogertys – kommer tilbake til Jessheim med Creedence Clearwater Revival sin låtkatalog

For mer info og billetter: TRYKK HER

Kvinnedagen

Fredag 13. august kan raskt vise seg å bli en lykkekveld i Jessheim by, for da er det tre kvinner som står på scenen i hjertet av byen vår:

  • Linnea Dale – kommer til Jessheim med en solid rekke sanger. Hun er kjent for mange som kvinnevokalen i universet til Donkeyboy, men Linnea Dale har stått solid på egne bein som soloartist i mange år.
  • Marion Ravn – har vært artist i mange år, men fikk ny vind i seilene etter overgangen til norske tekster. Hun turnerer med ny musikk denne sommeren. I juni slapp hun albumet «10 ville hester».

  • Ida Maria – tilbake i rock-manesjen med ny musikk hun også. Ida Maria gjorde det bra internasjonalt i mange år, men så hoppet hun av sirkuset. Nå er den barske rockeren for Nord-Norge imidlertid tilbake på landeveien. Og hun stopper i Jessheim by for aller første gang.

Tre konserter på en og samme billett er ikke å forakte. 

For meg info og billetter: TRYKK HER

Jubileumsmarkering

Jessheimdagene hedrer Barry med jubileumskonsert

Lørdagens konserter blir en markering (ett år på etterskudd) av at det Jessheimdagene er 50 år.

Det er også en anerkjennelse av jobben Barry Matheson og andre gjorde for å etablere Jessheimdagene i sin tid. Barry gikk bort i mars 2020.

– I den delen av Jessheimdagene som dreier seg om musikk og nivået på artister, så har Barry vært den som la lista allerede helt fra begynnelsen. Det er noe vi tar med oss når vi går inn og booker artister til konsertene i august hvert år. Det er også grunnen til at vi ønsker å markere 50-årsjubileet ved å hedre Barry på denne måten, sier Tore Kværner. Det her han som holder liv i fakkelen og den flammen som bærer Jessheimdagene videre.

Leste du denne?

Den tøffeste manageren i himmelen

Dance With A Stranger var ett av få band Barry fortsatt jobbet med da han ble syk. Derfor er det svært gledelig at bandet er med på jubileumsmarkeringen.

Det andre bandet på scenen er DiDerre, med Unni Wilhelmsen i besetningen. Wilhelmsen har også hatt mye med Barry å gjøre i løpet av sin karriere.

For mer info og billetter: TRYKK HER

Fullstendig program for Jessheimdagene 2021 finner du her

Copyright © 2021 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.