1894 Jessheim

Kjempet godt mot serielederen

Avatar

Publisert

Ull/Kisa – Mjøndalen 2-2 (1-1): Mjøndalen kom til Jessheim i god form og med opprykk i siktet. Men en godt Kisa-lag sørget for at de kun fikk med seg ett poeng hjem fra Jessheim.

Kampene mot Mjøndalen blir alltid severdige og vi pleier å bite godt fra oss. Så også i dag. Mjøndalen tok ledelsen etter tre minutter, men Ull/Kisa utlignet allerede 10 minutter senere. Et godt innlegg fra Kaland blir tatt ned på brystet av Ole Andras Nesset og ekspedert i mål.

Kisa tok så ledelsen etter 63 minutter. Salvesen banket ballen hardt opp i nettaket, etter strålende målgivende fra Christian Aas. Så utlignet Mjøndalen igjen. Skuddet fra Mjøndalens Brochmann var utakbart for Hagerud.

Kisa var nær seier mot slutten, men vi skal være fornøyd med uavgjort i en kamp som virkelig bølget fram og tilbake og levde helt inn til siste sekund.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupHar noen gode og viktige redninger i kveld.7
Mats Andre Kaland Strålende assist på Kisas første scoring. Litt rufsete offensivt, men spiller en bra kamp.
7
Espen Bjørnsen Garnås Er uheldig og sklir før Mjøndalens første scoring, men bortsett fra det er han helt enorm i duellspillet, og sammen med Sundli så har han
god kontroll på Ocean hele matchen. Ble helt fortjent kalt for en "maskin" fra tribuneplass i dag. Kisas beste spiller.
8BB
Morten SundliSpiller bra kamp sammen med sin stopper makker. skulle gjerne sett flere pasninger ut mot kanstspiller og at han tar med seg ballen litt lenger frem ved enkelte
anledninger.
7
Nicolas WalstadSpiller en veldig god kamp både defensivt og offensivt, løper utrolig mye og er tøff i duellspillet. Er et stort backtalent.8
Lars Jørgen Salvesen Er ganske anonym i den første omgangen, men er alltid farlig når han får muligheten sørlendingen. Mye mer involvert i andre omgang og er en håndfull for Mjøndalens gode midtforsvar. Nydelig scoring.7
Sverre Martin TorpHar ett par gode avslutninger i dag, og er litt mer med offensivt enn i de siste kampene. Vår løpsmaskin.7
Eric Kitolano Spiller seg i form i løpet av kampen, men det svinger litt for mye.
6
Christian AasLigner mer på seg selv idag Aas. er mye bedre offensivt enn på lenge og slår en strålende stikker til Salvesen på 2-1 scoringen. Skulle gjerne sett at han spiller enda flere av de pasningene og litt mindre på tvers.7
Kristoffer Normann HansenVi er godt vant med gode kamper fra denne karen, men får til lite offensivt i dag, dessverre. God med ball i beina, men skaper mindre enn vanlig idag dessverre.
6
Ole Andreas NessetSpiller sin beste kamp på lang tid. Scorer et nydelig mål og jobber konstant ute på kanten. God begge veier i dag.