Kontakt oss

Konsert

Musikklinja i variert musikalsk driv

Publisert

Det er alltid forventning knyttet til det de kreative kulturelevene ved Jessheim videregående skole presenterer. De innfrir i år også.

I forrige uke fikk Jessheimpuls gleden av å overvære teaterelevenes hovedoppsetning før jul, og det var en mektig og velspilt affære.

Onsdag kveld var det avgangselevene på musikklinja som inviterte til konsert og cd-slipp, og publikum fikk en smak av alt fra prog og jazz til hip hop og rock på norsk.

«Lampshade forest» er settingen for konserten, og vi blir med til et sted der man knapt finner lys, der ingen skulle tru at nokon kunne bu, som det heter i presseskrivet.

Vi får et bredt spekter av egenkomponert musikk, og årets utgivelse er nummer 18 i rekken ved Jessheim videregående skole.

Konserten er en del av faget «instruksjon og ledelse», som er en praktisk og teoretisk tilnærming til hvordan man planlegger og gjennomfører en produksjon.

Det innebærer å være god på kunstnerisk idéutvikling, planlegging og teknisk gjennomføring. De må også ha god kunnskap om budsjett og regnskap, arbeidsfordeling, bestilling og innkjøp.

Om vi får se noen av de involverte på scenen igjen? Vi håper da virkelig det!

Jessheimpuls takker for en fartsfylt og variert konsert, og vi beklager at vi nappet med oss en linse med noe svak lysstyrke til bildeserien vi laget.

 

Copyright © 2021 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.