1894 Jessheim

Salvesens drømmedebut

Avatar

Publisert

(Ull/Kisa – Levanger 3-2): Jessheims befolkning har nå hatt 11 dager med herlige konserter, kultur og glade dager og denne kvelden levde også opp til forventningene. Det tok kun 11 minutter før en debutant åpnet målkontoen i den gule drakten (foto: Bjørn Hytjanstorp).

Etter herlig forarbeid av Kristoffer Normann Hansen kom Lars Jørgen Salvesen alene med keeper. Sørlendingen var iskald og sendte ballen forbi keeper.  Dessverre for Kisa (og oss på tribunen) varte euforien kun i to minutter, da Levanger fikk lov til å spille seg fint oppover venstresiden og score.

Da Robert Stene sendte Levanger i føringen etter en halvtime, så var det nok mange som var redde for at dette skulle bli en ny stang ut- kamp for Kisa, som har slitt med å bikke kampene i sin favør den siste tiden. Heldigvis kom utlikningen minuttet før pause. Martin Trøen utnyttet klønete forsvarspill av Levangers forsvarsspiller og trillet ballen i hjørnet. Godt forarbeid av Mats Andre Kaland også på den scoringen.

Lars Jørgen Salvesen hadde litt av en debut for sin nye klubb. To scoringer, og vi supportere utroper allerede dette til å være en super signering.

Vi hyller og beundrer og heier våre nye signeringer og resten av laget.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupTar det som kommer og er også veldig god med beina i dag, vår sisteskanse.
6
Mats Andre Kaland Spiller nok en strålende kamp på høyrebacken. Mer med offensivt i første omgang enn i den andre.7
Espen Bjørnsen Garnås For en kamp av stopperen. Vinner alt i lufta, slår gode pasninger oppover i banen og har full kontroll på motstanderne gjennom hele kampen.9 BB
Morten SundliSpiller sin beste kamp på lenge. Rydder opp i stor stil ved flere anledninger.
8
Nicolas WalstadSpiller sin beste kamp denne sesongen. Full kontroll defensivt og varter også opp med ett strålende forarbeid på
den første scoringen.
8
Lars Jørgen Salvesen For en overgang dette har vært for Ull/Kisa, 4 mål på 3 kamper må man kunne si er mer enn godkjent fra den høyreiste kantspilleren. Jobber knallhardt i gjennvinningsfasen og er alltid en trussel offensivt. To strålende mål på hodet.8
Sverre Martin TorpEr en maskin på midtbanen, orker ekstremt mye og stresser Aalesund slik at de ikke får etablert noe spill bakfra
er overalt på banen. Krydrer en strålende forestilling med en fin assist på 3-0 scoringen.
8
Eric Kitolano Strålende i gjennvinningsfasen og gjør bedre valg enn på lenge. Slår en helt vill tversoverpasning som vi burde scoret på mot slutten av første omgang. Kreativ og god gjennom hele kampen.
8
Christian AasNå kan vi virkelig friskmelde kapteinen vår. Tilbake i godt gammelt slag, hvor han ligger som et skjold foran midstopperne og sprer baller ut mot kant. Får hvile det siste snaue kvarteret..7
Kristoffer Normann HansenNy god kamp av den tekniske og målfarlige kantspilleren. I dag må det nevnes at han var like god defensivt som offensivt.
Strålende jobb begge veier i en kamp han kroner med en signaturscoring.
8
Martin W. TrøenStrålende kamp av eidsvollingen på topp. Jobber knallhardt, og stresser Aalesunds forsvarere til og gjøre feil kampen igjennom. Er også nær ved å score ved et par anledninger. Kun manglende scoring som skiller han fra resten av angrepsrekka idag.
Byttet ut med Ciise Abshir etter 68 minutter.
7
Sebastian Remme Berge For lite spilletid til vurdering.
Herman HenriksenFor lite spilletid til vurdering
Ciise Aden Abshir Gjør akkurat det han er satt til å gjøre. Stresser Aalesund-forsvarerne og er svært delaktig i å ro seieren i land uten baklengsmål. 6

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.