1894 Jessheim

Sterk og deilig borteseier

Avatar

Publisert

(Sogndal – Ull/Kisa 1-2): Med tap i kveld ville det være hele sju poeng opp til nettopp Sogndal. Ekstra deilig med borteseier og en spennende høst på Jessheim stadion!

Kampens første 10 minutter ble rolige. Noen småfarlige sjanser til begge lag, før Akeem Latifu etter 11 minutter testet skuddfoten fra svært spiss vinkel. Denne skribent tipper at keeper Stefan Hagerup selv mener han burde tatt skuddet, og jeg er i så tilfelle enig med vår ellers så stødige keeper.

Etter 20 minutter fikk Ull/Kisa hjørnespark, som i første omgang blir avklart. Men ute på 18 meter sto Nikolas Walstad, som dempet ballen på brystet og klinket inn reduseringen på Fosshaugane Campus.

Andre omgang startet med Sogndal-press. Hjemmelaget hadde ballen mye de første 10 minuttene, men omgangens første sjanse var det Lars Jørgen Salvesen som fikk. Salvesen er også mannen bak det som skulle bli vinnermålet. Etter 75 minutter dempet han en langpasning og dunket ballen i nettet. Kisa ble også snytt for et straffespark da Kitolano ble lagt i bakken i det han skulle skyte, men kampen endte 1-2, og tre nydelige poeng blir med hjem til vakre Jessheim.

Kurt “Kruttpennen” Kemi

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan Hagerupår trekk for 1-0 scoringen til Sogndal. Han viser klasse ved flere andre anledninger så en grei kamp fra Hagerup6
Mats Andre Kaland Spiller nok en solid match og er sammen med resten av den bakre fireren god i Sogndal.7
Espen Bjørnsen Garnås Bunnsolid av Garnås og blir bedre og bedre for hver kamp han spiller.8 BB
Morten SundliTryggheten vi håpet Morten skulle ta med seg til Jessheim viser seg mer og mer frem og får med seg resten av den bakre fireren.8
Nicolas WalstadSolid bakover og scorer en perle fremover så en 8 er på sin plass i dag.8
Lars Jørgen Salvesen 5 mål på 4 kamper er blitt en favorittspiller blant alle som er glade i dette laget. Matchvinner i kveld og det alene holder til en klink 8 på børsen.
8
Sverre Martin TorpMotoren på midten og er viktig i alle spilles faser. God kamp av Sverre Martin.7
Eric Kitolano Unggutten spiller en flott kamp blir som mange andre bedre og bedre for hver kamp nå i høst.7
Christian AasKapteinen har noen feilpasninger i 1 omgang som skaper farligheter for Sogndal men får mer enn godkjent igjennom 90 min.7
Kristoffer Normann HansenMulig Kristoffer har gjort oss litt bortskjemte men i dag var han på det jevne men spiller ingen dårlig kamp men mangler det lille ekstra.6
Martin W. TrøenMartin jobber godt den timen han får i Sogndal. Kommer ikke til de store sjansene men jager og stresser Sogndals bakre firer6
Ole Andreas Nessetjør ikke mye av seg den halvtimen han er på men tilbake fra skade trenger han litt tid