Berget viktig poeng på dårlig dag

Avatar

Publisert

Ull/Kisa reiste til Sandnes etter en fin treningsuke og hvor vi fikk låne Hauerseters strøkne gressbane i Nordkisa i oppkjøringen mot søndagens kamp på Sandnes stadion.

De første 45 minuttene er de fleste i gult og grønt uvenn med ballen.  Kisa produserer ingen kvalifiserte målsjanser, noe som er uvanlig kost for dette laget! Sandnes Ulf skaper det som er av sjanser denne omgangen og vi er litt heldig som har 0-0 til pause.

Andre omgang var litt friskere fra avspark, men 13 minutter ut i omgangen scorer SandnesUlf etter et bra angrep. Kisa hang ikke med i tempoet til vertene.

Ull/Kisa tok over initiativet i kampen etter scoringene, uten at det ble produsert flere sjanser av den grunn. noen flere sjanser av Vi måtte vente helt til 4 minutter på overtid før Ciise klinker inn 1-1. Det er noe av det siste som skjer i kampen.

Kveldens utskremte supporter mistenker at naturgress ikke er det optimale underlaget for den fotballen vi ønsker å spille så jeg tenker vi glemmer denne kampen på vei hjem til Jessheim og retter fokus mot Florø om en uke.

PS! Bildet er fra hjemmekampen mot Sandnes Ulf. Foto: Bjørn Hytjanstorp

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupSjanseløs på scoringen. God i feltet og gjør lagets beste prestasjon i sluttminuttene da han presser skuddet fra Sandnes Ulf over. Hagerup er vår beste spiller på en dårlig dag. 7BB
Mats Andre Kaland Gjør som Walstad en helt grei kamp. Bidrar til utligningen på overtid da han flyttes opp på kanten etter at Nico ble erstattet av Amundsen.6
Emmanuel TroudartMidtstopperne er våre beste spillere i dag sammen med Stefan Hagerup. Gjør jobben sin i dag og befester sin plass i startoppstillingen.6
Morten SundliPassiv i situasjonen før Sandnes Ulf sin scoring men spiller ellers en grei kamp. Har sammen med resten av laget mye å gå på. 6
Nicolas WalstadEn kamp på det jevne. Vår vanligvis farlige venstreside er var i kveld helt ordinær. Pluss for sin vilje til å bidra fremover6
Nicolay Solberg"Nico" var helt ufarlig i Sandnes og ble byttet ut med Jan Tore etter 71 minutter. Kantene våre har en formdupp nå, og vi trenger de opp noen hakk om vi skal sikre nok poeng utover høsten.4
Christian AasVår kaptein viser at han ennå har mottak og pasninger inne etter ett langt skadefravær. Byttes ut med Ciise etter 75 minutter.6
Eric Kitolano Sammen med Normann Hansen spiller Kitolano sin dårligste kamp i den gule drakten. Han går seg fast og mister ballen ofte i farlige situasjoner. 4
Sverre Martin TorpMålgivende nikk på utligningen og er vår bestemann på midtbanen I Sandnes. Løper mye og nekter Sandnes mye rom på midtbanen med sin innsats.
6
Kristoffer Normann HansenSpiller sin dårligste kamp for sesongen. Er overhodet ikke venn med ballen i Sandnes og går seg fast igjennom hele kampen. Sammen med sin kollega på høyresiden har ikke ferien hatt noe god effekt på formen. 4
Ole Andreas NessetEn kamp der han som ensom spiss får lite å jobbe med da det lugger for resten av laget i 1 omgang. Han får bare 2 minutter i 2. omgang. Da må han ut med en skade og erstattes av Martin Wilhelmsen Trøen. 5
Martin W. TrøenInn for Kitolanoj etter 79 minutter. For lite spilletid til karakter.
Får nesten en hel omgang men får som Nesset lite å jobbe med foran mål. En flott prestasjon ved utligningen.
5
Ciise Aden AbshirSetter utligningen på overtid, og Vegards plan er dermed kampens høydepunkt. Han får en femmer for å redde poeng i en vanskelig bortekamp.