Bråstopp for Kisa etter festen nordpå

Avatar

Publisert

AV KARL-GUNNAR NYBORG

Nest Sotra – Ull/Kisa 2-0 (0-0): Etter en dårlig hjemmekamp mot Kongsvinger forrige helg så håpet alle med kisa hjertet at de skulle slå tilbake med en sterk borteseier denne runden. Slik ble det ikke.

Nest Sotra var litt mer presise og bedre enn Kisa i begge boksene denne søndagen. Kampen var jevnspilt i første omgang. Ingen av lagene imponerte nevneverdig, men i den andre omgangen var det dessverre hjemmelaget som var best og mest presise i alt som skjedde på den humpete gressmatta. For oss TV-tittere virket det som om underlaget kan ha spilt inn, da det var tydelig at Nest Sotra er mer vant
til en humpete gressmatte enn våre spillere!

Kisa kom til en stor mulighet i første omgang ved Lars Ranger, men vi var også heldige som ikke slapp inn mål da Nest satt ballen i stanga fra skrått hold like innenfor 16 meteren.

Nest scoret deretter ett flaksemål etter mye klabb og babb i feltet rett etter hvilen, og når de igjen var best i vår boks ca 20 minutter senere så var det tydelig at dette ble en tung dag på jobben.
Kisa hadde ett par store sjanser helt på slutten ved Grødem og Garnås men det ville seg ikke i kveld!

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupSlipper inn to mål og er involvert i rotet før den første scoringen, men ingen av målene kan tas på hans kappe.5
Ole Kristian LangåsSpiller en rufsete kamp både defensivt og offensivt og er også heldig som unngår gult kort.4
Espen Bjørnsen Garnås Har ikke vist hva som bor i han de siste kampene Garnås. Spiller med litt høye skuldre å virker irritert og stressa.5
Morten SundliSpiller heller ikke opp mot sitt beste, men er den beste av forsvarerne i dag.6
Lars RangerIngen god debut fra start for gjerdrumsgutten som er på lån fra LSK. Mye involvert i starten av kampen, men sliter litt med samspillet med de foran seg. Også noe rufsete defensivt og er på etterskudd ved flere anledninger.4
Sverre Martin Torp.Vil mye men spiller med høye skuldre og stresser litt for mye med ball i beina. Dessverre flere feilpasninger og ett håpløst skudd langt over mål i andre omgang.4
Christian AasEt par farlige pasningsfeil, og det virker som det lugger litt på uvant underlag. Svakere enn på lenge i dag. Byttet ut med Økland etter 63 minutter4
Eric Kitolano Kisas beste spiller idag, Kitolano. Men det er basert på en bra første omgang hvor han er flink til å sette fart fremover og dra av motspillerne. Den som skaper mest av våre idag, men kunne gjerne avsluttet selv ved et par anledninger
6
Sebastian Remme BergeEn ganske anonym match fra vår gode høyrekant i dag, dessverre! Er en spiller som vil mye, men i dag slet han både med innlegg og avslutninger.5
Ole Andreas NessetLøper mye og bidrar endel defensivt men kommer ikke til noen store sjanser fra sin spissplass.5
Kristoffer Normann HansenSom vanlig leken utpå venstrekanten, men har ikke det samme samspillet med Ranger som vi er vant til å se med Walstad. Har noen gode kombinasjoner med Kitolano som dessverre ikke ender med mål i dag.6
Sverre Hjelle ØklandInn for Aas (63 minutt). Får ikke tak på kampen fra sin midtbaneposisjon i den halve timen han får. Men vi gleder oss til å se en Økland i form.
4
Magnus Retsius GrødemInn for Remme Berge (63 minutt). Var nok mange som gledet seg til Grødem sitt comeback i Kisa-drakta. Den driblesterke kantspilleren involverte seg tidlig, men virket litt kamprusten og var ikke helt venn med ballen. Stor mulighet mot slutten, men han fikk dessverre ikke avsluttet skikkelig.5
Martin W. TrøenInn for Nesset (63 minutt). Kommer inn i en periode hvor vi trenger mål, men Nest Sotra virker å ha god kontroll på kampen. Det betyr vanskelige arbeidsforhold for målsniken fra Eidsvoll.4

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.