Ferie med fotballfest bagasjen

Avatar

Publisert

AV KARL-GUNNAR NYBORG OG BJØRN HYTJANSTORP (FOTO)

(Ull/Kisa-KFUM 4-2): Kisaguttene klinte til og dro i land en fortjent 4-2 seier mot formlaget KFUM i siste kamp før ferien.

I strålende sommervær på Jessheim stadion, så tok KFUM ledelsen ved Jørgen Hammer etter 28 minutter. Han fikk gå relativt upresset opp og skalle ballen i mål  Heldigvis var Kisa raskt frempå og utlignet allerede 5 minutter senere ved en strålende Henrik Loholt Kristiansen, etter fint forarbeid av Ole Kristian Langås på høyrekanten.

2-1 målet kom bare 4 minutter senere. Martin Trøen satte en straffe sikkert i mål etter at nevnte Kristiansen ble felt av keeper. De gule og grønne skulle også øke ledelsen til 3-1 før pause da Nicolas Walstad tok med seg ballen over hele banen på et strålende raid før han slapp ballen uselvisk ut til Eric Kitolano som scoret sikkert.

Robin Rasch reduserte til 3-2 tidlig i andre omgang, men en god Kitolano scoret sitt andre minuttet senere, og det skulle vise seg å bli kampens siste scoring.

Da KFUM satset offensivt mot slutten fikk Kisa flere store muligheter ved både Torp, Kristiansen, Ciise og en Kitolano som var helt alene med keeper, men som dessverre ikke maktet og fullføre sitt hattrick.

Men en god kamp gjorde at Kisa kan ta ferie på en syvende plass med god heng på lagene over oss på tabellen.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupVarter opp med noen gode redninger i dag og kan ikke lastes for noen av baklengsmålene.6
Lars RangerSpiller en god kamp defensivt, men tar få sjanser offensivt.
6
Espen Bjørnsen Garnås Spiller med høy risiko og er offensiv i spillet. Får et tidlig gult kort.
6
Morten SundliEn kamp som varierer fra strålende forsvarspill til en del rot. Men mer en godkjent fra vår gode stopper.6
Nicolas Walstad Kjempekamp av Walstad! Har en strålende assist på 3-1-målet og gjør en god jobb defensivt.

7
Sverre Martin TorpSpiller den beste kampen på lenge i dag, Torp. Har mange gode brudd og har fint samspill med Langås og Kristiansen på sin høyreside. Prøver seg på en frekk avslutning fra midtbanen som keeper får fanget i siste liten.
7
Christian AasLitt mindre involvert enn vanlig i store deler av kampen, men spiller seg opp og er som alltid limet på vår midtbane.7
Eric KitolanoEn god kamp av vår lekne midtbanespiller. Scorer to mål og skaper masse offensivt. Burde fått sitt hattrick da han brant tidenes
mulighet alene med keeper!
7
Ole Kristian LangåsEr i strålende form om dagen, og beviser at han er vel så god som offensiv kant som back. En fin assist på vår første scoring. Ned som venstreback de siste 20 minuttene.
7
Ole Andreas NessetLitt uvenn med ballen og brenner en stor mulighet før han må ut med en skade etter 25 minutter.5
Martin TrøenGjør som alltid en helhjerta jobb som midtspiss, og jobber steinhardt frem til han blir byttet ut etter 66 minutter. Sikker fra straffemerket6
Henrik Loholt KristiansenBanens gigant etter at han kom inn for Nesset tidlig i kampen. Scorer vårt første mål, skaffer straffe og er nest sist på Kitolano sin andre scoring.
Har en helt fantastisk pasningsfot og slår presise dødballer. Var utrolig morsomt å se Henrik leke fotball store deler av kampen i dag.
8 BB
Ciise AbshirGjør jobben han er satt til når han tar over som vår midstpiss etter 66 minutter. Stresser motstanderne og kommer til ett par gode muligheter.6
Sverre Hjelle ØklandFår et kvarter pluss tillegg på banen, og løser jobben greit da vi holder ledelsen ut kampen.6

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.