Jevn sesongåpning endte uavgjort

Avatar

Publisert

AV KARL GUNNAR NYBORG

Strømmen – Ull/Kisa 1-1 (0-0): Det ble som vanlig et tett og jevnt bortemøte mot Strømmen. Nå er sesongen i gang!

Etter en veldig treg start kom Kisa til kampens første store sjanse midtveis i første omgang. Eric Kitolano sin avslutning gikk dessverre utenfor fra en veldig god posisjon inne i feltet. Like etter fikk Strømmen en brukbar mulighet, men det kom ingen scoringer før pause.

Men så fikk Kisas Langås lempet ballen inn i boksen, og  Sebastian Remme Berge scoret dagens første med litt hjelp hjelp fra en uheldig målvakt i Strømmen-målet.

Dessverre så varte ledelsen kun i 2 minutter da Strømmen utliknet på straffe ved Sivert Gussiås.

Kisa presset mot slutten og var nærmest seieren blant annet ved en stor mulighet der Ciise Abshir headet ballen like utenfor. Men dessverre så må vi ta til takke med kun 1 poeng i årets første seriekamp.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupBlir ikke satt på de største prøvene og spiller en ok kamp der han kun slipper en straffe inn bak seg.5
Ole Kristian LangåsMålgivende pasning på Kisa sin scoring og er en offensiv og god back også i dag.5
Espen Bjørnsen Garnås God kontroll defensivt kampen igjennom.5
Morten SundliLitt uvenn med både ball og underlag i starten, men spiller seg fint opp utover i kampen hvor han sammen med stoppermakker Garnås har god kontroll.5
Nicolas WalstadAlltid villig med fremover fra sin backposisjon og spiller som vanlig en solid kamp6
Sverre Martin Torp.Løper mye og kommer mer med i kampen i andre omgang da han har et par skuddmuligheter, og kombinerer fint flere ganger på vår høyreside.6
Christian AasSpiller sjelden dårlige kamper vår kaptein, ei heller idag. Men han får heller ikke like god kontroll på midtbanen som i sine beste kamper. Bra defensivt, litt mer og gå på offensivt.
5
Eric Kitolano Mye involvert, men har også endel unødvendige balltap og feilpasninger. Men det skjer ofte noe når han har ball, og setter fart mot mål hver gang

5
Sebastian Remma BergeEr den som skaper desidert mest hos oss i første omgang, og spiller en god kamp i sin første kamp fra start for Ull/Kisa. Får en fortjent scoring, byttet ut 13 minutter før slutt.
6 (Kisas beste)
Ole Andreas NessetJobber og sliter i det gode stopperparet til Strømmen, men klarer ikke skape noe som helst i dag, godeste Nesset.5
Kristoffer Normann HansenFlink til å dra seg fri på kanten og ta med seg ball inn i banen, men savnet noen signatur vslutninger fra Larvik-gutten i dag.5
Henrik Kristiansen Ikke så mye involvert i de 13 minuttene han får da han kommer inn for Remme Berge.5
Ciise AbshirFår 13 minutter pluss tillegg på topp da han kommer inn for Nesset, og skaper farligheter med engang. To gode sjanser i løpet av de første minutter på banen. God til og stresse og sette press på motstandernes forsvar, og vi får nok se Ciise komme inn fra benken for å skape ubalanse flere ganger denne sesongen.6
Vegard KongsroInn for Walstad på backen like før slutt. For lite spilletid for vurdering.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.