1894 Jessheim

Knepent tap – solgte seg dyrt

Avatar

Publisert

(Sogndal – Ull/Kisa 1-0 (0-0): Sesongen er over for Ull/Kisa. Dert blir spill i vår nest øverste divisjon også neste sesong.

Etter å ha spilt i nesten 92 minutter så banket Sogndals Sigurd Haugen inn seiersmålet etter en jevnspilt batalje i vinterkulden. Ull/Kisa var knepent best i første omgang før Sogndal tok gradvis over banespillet i andre omgang. En godt gjennomført bortekamp av Kisa, men det ble dessverre tap og dermed er sesongen over for denne gang!

Bildet er fra en tidligere hjemmekamp.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupHar to fantastiske redninger i andre omgang som holder oss inne i kampen! 9 (Kisas beste)
Mats Andre Kaland Spiller en god kamp6
Espen Bjørnsen Garnås God duellspiller, vinner det meste i lufta ikveld! 7
Kristoffer Normann HansenIkke i samme formen som tidligere i sesongen! En kamp på det jevne. Byttet ut til pause.5
Morten SundliGod kamp i 90 minutter, men var dessverre ikke riktig plassert på overtid når Sogndal scoret det avgjørende målet.6
Nicolas WalstadGod defensivt litt mindre med offensivt i kveld.6
Lars Jørgen Salvesen Jobber steinhardt og vinner flere dueller både i lufta og langs bakken! Har en ball i mål som blir avblåst for offside.
7
Sverre Martin TorpLøper som vanlig mye, og gjør mye for laget.6
Eric Kitolano God kamp av Kitolano, og er bedre defensivt enn på lenge.
7
Christian AasSpiller som vanlig med stor ro! God pasningslegger og styrer mye av vårt offensive spill7
Ole Andreas NessetLitt mindre involvert enn ønskelig, bevegelig og gjør seg ofte spillbar! Kommer ikke til noen store muligheter

6
Ole Kristian LangåsFår hele andre omgang for Nordmann Hansen! Jobber hardt, men kommer ikke til noen store sjanser!