Avatar

Publisert

Dagens kamp mot Kongsvinger ble en hard nøtt å knekke for Ull/Kisa og det var viktig å ta poeng.

Om gjestene hadde tatt 3 poeng hadde de passert Ull/Kisa på tabellen.

Det var to gode fotballag som barket sammen på Jessheim Stadion søndag ettermiddag, og spillet bølget fram og tilbake i det som var en underholdende omgang. Men ingen av lagene maktet å score, så det sto 0-0 i det dommeren peker på garderoben etter de første 45 minuttene.

2. omgang var bare tre minutter gammel i det tidligere Kisa-keeper Origi havnet på halvdistanse. Vår bestemann, Espen Garnås, stanget ballen over keeper og det sto 1-0 til hjemmelaget. Kongsvinger presset Kisa bakover på banen etter dette, men laget fra Jessheim viser trygghet bakover.

Etter 70 min tapte  Mats Andrè Kaland en duell som til slutt satte opp Adem Güven alene mot Stefan Hagerup, og dermed 1-1.

Ull/Kisa hadde tydelig gjort hjemmeleksen sin og nektet Kongsvinger rom foran sekstenmeteren, så kampen endte 1-1, noe jeg tror de fleste av de 772 på tribunen ikke var veldig misfornøyde med etter 90 spilte minutter.

Kurt Kemi (tekst) og Bjørn Hytjanstorp (foto)

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupSpiller en god kamp i dag. Er offensiv og rydder opp både innen og utenfor 16 meteren. Sjanseløs på målet.
7
Mats Andre Kaland Taper duellen som fører til utligningen. Ellers en fin dag på jobben for 29-åringen.6
Espen Bjørnsen Garnås Ofrer alt i duellen som fører oss opp i 1-0 i 2. omgang. Sammen med Sundli er dette ett av de beste stopperparene i ligaen nå.
9BB
Jan Tore AmundsenLenge siden Jan Tore har spilt en hel kamp men rutinen hans hjelper han i mange situasjoner. Han og Kristoffer Normann Hansen får store rom på vår venstreside som kunne blitt brukt bedre.
6
Morten SundliMorten har full kontroll i dagens kamp og rydder unna og løper opp de forsøkene som kommer. Blir bare bedre og bedre.8
Lars Jørgen Salvesen Lysluggen fra Sørlandet blir litt anonym som midtspiss i dag. Synes personlig han far sine beste kamper fra kant for da blir han mere involvert i spillet.6
Sverre Martin TorpSpiller en god kamp i dag og nekter Kongsvinger de rommene de gjerne ønsker til sitt spill. Rolig med ballen i de fleste situasjoner.7
Eric Kitolano Spiller seg inn i trøbbel i denne kampen, Eric, og mister ballen litt for ofte i dag. Tilbake på det jevne etter flere gode kamper i høst.

6
Christian AasChristian spiller seg opp i 2 omgang etter en 1 omgang med litt rusk i maskineriet.6
Kristoffer Normann HansenFikk store rom på sin venstreside i dag og var ofte en trussel for forsvaret til Kongsvinger. Spiller på små marginer men gjør en god kamp. Gode hjørnespark.