1894 Jessheim

Kisa ødela nesten vestlandsfesten

Avatar

Publisert

(Viking – Ull/Kisa 1-0): Viking bød opp til fest denne søndagen på sosiale medier, men Ull/Kisa var nære ved å ødelegge moroa.

Undertegnede var veldig fornøyd med gjennomføringen av en vanskelig bortekamp da det sto 0-0 ved fulltid. Begge lag hadde hatt mange store sjanser i kampen. Dessverre for alle med gult og grønt hjerte så ville ikke Johnny Furdal og Tommy Høiland være med på dette, da Furdal fant Høiland med en smart pasning i en presset situasjon inne i feltet som havnet hos Høiland som satt ballen bak vår gode keeper Stefan Hagerup. Et lite antiklimaks etter at Ull/Kisa hadde gjennomført en god kamp og bevist for alle at vi virkelig har noe i toppen å gjøre.

PS! Foto er fra hjemmekampen mot Viking.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupHar en kjempe redning etter drøye timen på ett skudd fra skrått hold. God kamp.7
Mats Andre Kaland Spiller en bra defensiv kamp, men har ett par skumle feilpasninger rett til Vikingspiller i første omgang. Skusler bort en fin mulighet på overtid da vi har fylt opp med spillere i feltet, men innlegget går dessverre over hele feltet.6
Espen Bjørnsen Garnås Vinner en hau med dueller og er god og trygg kampen igjennom, konge i luftrommet.
7
Morten SundliVinner alt i lufta idag og går foran som et godt eksempel kampen igjennom. Har en viktig redning på strek i andre omgang og krydrer en god kamp med herlige langpasninger ut på kant.8 Kisas beste
Nicolas WalstadFår ett tidlig gult kort og sliter litt med posisjoneringen i første omgang da jeg synes han trekker litt for mye inn mot stopperne. Hindrer scoring imot etter 55 minutt med en strålende og oppofrende blokkering. Byttet ut 10 minutter før slutt.
6
Lars Jørgen Salvesen Starter litt tregt i dag og er litt uvenn med ballen. Spiller seg opp utover i kampen og burde nok scoret idag. Svak avslutning alene med keeper etter 32 minutter og har en ny kjempe sjanse midtveis i andre omgang.7
Sverre Martin TorpSpiller en ålreit kamp og er mer involvert etter pause. Alltid spillbar og slår gode dødballer
6
Eric Kitolano Er god idag Kitolano, men har en tendens til og bremse vårt offensive spill noe da han er litt for glad i ballen. Men i dag var han god og viktig i vårt kontringsspill, og hadde også en strålende gjennombruddspasning til Salvesen etter halvtimen.

7
Christian AasObos-ligaens Pirlo sa Eurosports komentatorer. Trygg med ball i bena og i første omgang er han enda bedre offensivt enn defensivt. Treffer med de fleste pasningene i dag.
7
Kristoffer Normann HansenUvanlig svake skudd idag fra Hansen, men er mye involvert og spiller en grei match. Byttet ut etter 60 minutter.
6
Ole Andreas NessetEn kamp på det jevne, men er alltid bevegelig og har endel fine involveringer med ballen. Byttet ut kvarteret før slutt.6
Ole Kristian LangåsFor lite spilletid
Jan Tore AmundsenFor lite spilletid til vurdering.
Nicolay SolbergInvolvert umiddelbart etter innhoppet og viser at formen er på ve tilbake.Godt skudd i det 65 minutt, men misser dessverre en ekstremt stor mulighet minuttet senere.