Kontakt oss

Abonnenter

Nye næringer inntar Sagabyen

Publisert

Eva Borgen Andersen åpnet i går Jessheim hudpleie i Sagabyen. Det begynner å fylle seg opp med næring i de nye byggene i den delen av sentrum nå.

Eva Borgen Andersen har kjøpt næringslokaler i Dampsaga Allé i Sagabyen, og i går hadde hun første dagen i nye omgivelser.

35 år i bransjen her i Jessheim by og lojale kunder bidrar til at hun ser lyst på framtiden.

Utgående kontrakt

– Kontrakten min i Fakkelsenteret løp ut til nyttår, så jeg tenkte som så at tidspunktet er riktig for å flytte på seg, sier Eva til Jessheimpuls.

Vi møter henne i de splitter nye lokalene på den tredje dagen i januar. Fleste har hatt noen fridager i ro og mak, men for Borgen Andersen har det gått i 100 – og vel så det – i ganske lang tid.

– Jeg har jobbet 60 timer i salongen i Fakkelsenteret i tillegg til å klargjøre disse lokalene. Her inne har vi gjort alt sjøl, bortsett fra det vi måtte sette bort til fagfolk, så det har ikke blitt mye hvile i julen, smiler hun.

Tre steder

Sagabyen er stoppested nummer tre i Jessheim sentrum siden Eva Borgen Andersen startet opp for 35 år siden.

– Første salongen var i Gotaasalleen, og de siste 31 og et halvt årene har jeg vært i Fakkelsenteret. Og da kontrakten var utløpende så tenkte jeg at tiden er inne for å realisere tanken om å eie egne lokaler, komme seg på gateplan og få dagslyset inn vinduene, sier hun.

– Skummelt?

– Jeg er helt rolig og har klokkertro på dette. Jeg har en lojal kundemasse som blir med meg, så det er ikke sånn at jeg begynner på nytt. Jeg flytter bare salongen over i helt nye lokaler og ser på det som en frisk start, sier hun.

Energi

Eva har allerede fått ny energi i form av lykkeønskninger og tilbakemeldinger fra dem som har passert lokalene underveis i klargjøringen.

– Tiden for å være litt gæren var nå, men kundene blir som sagt med over.

Eva Borgen Andersen sier at koronaperioden også har bidratt til å ta steget over fra å leie til å eie.

– Drop-in-kundene forsvant jo under koronaen, og kundene ble flinkere til å bestille timer, sier hun om at bildet ble mer entydig og oversiktlig.

Noe ledig

Jarle Eriksen i Jessheim Byutvikling AS sier til Jessheimpuls at det er nå kun er tre ledige næringslokaler i Sagabyen. Noen er i ferd med å ferdigstilles.

– Vi selger i hovedsak næringslokalene, sier Eriksen.

– Hva ser dere etter av kjøpere?

– Det må gagne bydelen og ikke være til sjenanse for dem som bor her, sier Eriksen.

Nylig etablerte eiendomsmegleren Eie seg i Sagabyen. Solli Klinikk er allerede på plass, og et serveringssted er nært forestående å etablere seg på bakkeplan.

– De som driver Fuji i Tærudgården åpner et sted på denne siden også, og det ligger vel an til å bli en såkalt «grab & go», sier Jarle Eriksen.

Leste du denne?

Eiekjær meglerjubilant

Leiligheter

Jessheim Byutvikling legger i disse dager ut nytt byggetrinn av Saga Terrasse for salg.

– Det knytter seg alltid en viss spenning til det å legge ut nye byggetrinn for salg, men vi er optimister, sier Eriksen, som ikke legger skjul på at han ser fram til den dagen hovedflyplassen og det øvrige næringslivet i regionen er oppe og står igjen.

for Eva Borgen Andersen og hennes Jessheim Hudpleie blir det spennende dager og tider.

– Jeg ser fram til dette, sier Eva mens hun ser seg om i de splitter nye lokalene sine.

En drøm er realisert.

Annonsering

Copyright © 2022 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.