Kontakt oss

Skole

Utrygghet ved Skogmo skole

Avatar

Publisert

En elev ved Skogmo skole ble denne uken forsøkt lokket inn i en bil av to eldre gutter. Skolen ser alvorlig på hendelsen, som er meldt til politiet.

Skolen har sendt ut brev til foreldre og foresatte om episoden der to eldre gutter forsøkte å lokke en elev inn i en bil ved hjelp av godteri. Skolen har invitert til foreldremøte tirsdag til uka, og i en e-post som er sendt ut skriver rektor Steinar Morten følgende:

“Det er igangsatt en midlertidig styrking av tilsynet ved oppstart og avslutning av skoledagen. Dette innebærer at vi plasserer ut ekstra tilsyn ved de mest travle knutepunktene for elever og biler, før skolestart og ved de ulike sluttpunktene på skoledagen. Det er også igangsatt undersøkelser rundt muligheten for å utvide tidsrommet skolens kameraovervåkning er aktiv. Vi håper dette kan bidra til å forebygge uønskede hendelser rundt skolen.
Vi ønsker også å invitere alle til et informasjonsmøte i skolens gymsal tirsdag 10.04, klokken 18.00. Her vil representanter fra skole og politi informere og besvare spørsmål.”
Det lyktes ikke Jessheimpuls å komme i kontakt med rektor Morten sent fredag ettermiddag.
Annonsering

Copyright © 2022 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.