Kontakt oss

Anmeldelse

Mektig og smektende fra Löv

Publisert

ANMELDELSE

Det er kvalitet i hvert fiber i relativt nyetablerte Löv med Martin Halla i front. Vi ser fram til at katalogen deres får litt flere låter. Foreløpig blir en hel konsert litt for statisk.

Trioen Löv er utvilsomt på vei mot noe bra, men foreløpig sitter vi med en følelse av at de spiller på seg både rutine sammen og at de trenger flere sanger i katalogen sin.

Når det er sagt, så finnes det nok ikke et eneste popband i Norge – kanskje ikke utaskjærs heller for alt vi vet – som ikke ville hatt superstemmen til Martin Halla i front for uttrykket sitt.

Og vi merker godt – noe han selv bekreftet da Jessheimpuls snakket med ham tidligere denne uka – at han trives i det mektige, svevende og litt kjølig distanserte lydbildet til Lav. Varmen og inderligheten til Martin er en viktig bestanddel i Löv sitt uttrykk, og vi dras inn i dette landskapet gjennom sårheten og inderligheten i stemmen hans.

At dette er en gruppe som jobber hardt for å nå ut til et større publikum med sin indie-pop er det ingen tvil om. Det er vel heller ingen grunn til at de ikke skulle gjøre seg bemerket etter hvert som de bygger opp låtbanken sin og holder enda flere konserter.

Jessheim satte pris på besøket deres. Vi skal følge med videre, og det er alltid en opptur å høre Martin Halla synge. Sammen med Löv ble oppturen enda større enn da vi hørte ham solo ved forrige korsvei.

Øyvind Mo Larsen

 

Annonsering

Copyright © 2022 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.