Ser fram til minimum kvalik i 2020

Avatar

Publisert

AV KARL-GUNNAR NYBORG OG BJØRN HYTJANSTORP (FOTO)

Ull/Kisa – Tromsdalen 2-0 (1-0): Glinse tribuner og seier ble punktum for fotballsesongen. Neste år er det minimum spill om kvalik som gjelder.

Foran glisne tribuner i vinterkulda ga Tromsdalen våre gutter i gult og grønt veldig enkle arbeidsforhold i sesongens siste seriekamp. Kampen startet i ett labert tempo i kulda, hvor det var få sjanser til noen av lagene men Kisa hadde ballen klart mest.

Etter en tid med bra press fra Kisa uten at guttene klarte å skape det helt store så var det Lars Ranger som sørget for ledelse til kisa kun 4 minutter før pause hvor han på strålende viser bøyer ballen opp i motsatt kryss med utsiden av høyrefoten, etter at Kristiansen hadde fått sitt skudd blokkert etter en corner fra Normann Hansen.

I andre omgang så gikk Kisa rett opp i 2-0 ledelse da Sverre Martin Torp doblet ledelsen i det 48 minutt etter flott samspill med Kristiansen før han får ballen tilbake og banker ballen opp i det nærmeste nettaket fra skrått hold, strålende avslutning fra Torp der.

Tromsdalen hadde kun en mulighet i hver omgang og seieren var aldri truet så vi må si at dette var en veldig fin måte å avslutte en litt skuffende sesong på. Vi klatret 2 plasser med denne seierern og ender på en helt grei 8 plass, 6 poeng bak 6 plassen og kvalifisering til Eliteserien.

Nå ser vi frem mot neste sesong og satser på at vi tar nye steg og klarer minimum kvalikk sesongen 2020

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupEt par gode utboksninger i feltet, og et frispark-forsøk som går rett i muren. Holder nullen.6
Nicolas WalstadEr ikke langt ifra å være like god som Ranger i dag. Bidrar offensivt, gode returløp og en ellers oppofrende spillestil gjør ham til en herlig lagspiller og publikumsfavoritt.7
Morten SundliSpiller en god kamp ved siden av Ranger. God i eget felt.6
Ole Kristian Langås God med ballen i beina. Mye med offensivt, og har også et par avslutninger som går over og utenfor mål.6
Lars RangerBanens beste i dag,. Vinner dueller både langs bakken og i lufta. Trygg og god med ball, og en strålende scoring.
Vi håper vi kan få glede av gjerdrumsgutten også neste sesong.
8 BB
Sverre Martin TorpFin scoring og har ett fint samspill med Henriksen flere ganger i matchen. Arbeidshest.7
Christian AasEn kamp på det jevne fra vår kaptein. Har også i dag noen feilpasninger, men er likevel limet i vårt lag. Er viktig å ha der ute. Byttet ut 10 min før slutt.6
Sakarias OpsahlEn gutt det bor så mye i. Er kreativ, teknisk og rolig som skjæra på tunet med ballen i beina. Kunne nok med hell spilt den fra seg litt fortere ved noen anledninger. Stort potensial6
Ole Andreas NessetJobber godt frem til han blir erstattet med Scriven. Kommer ikke til noen ordentlige sjanser i dag.5
Henrik Loholt KristiansenGod teknisk og er involvert i begge scoringene. Blir litt borte i perioder ellers i matchen. Men er helt klart en spiller for fremtiden, som vi har trua på.6
Kristoffer Normann HansenHar ferdigheter som går utenpå mange andre Kristoffer. Men vil litt for mye innimellom da han litt for ofte prøver på det vanskeligste alternativet. Tror fort han kunne fått en scoring om han hadde spilt ballen fra seg oftere.
6
INNBYTTERE:
Martin SøreideFår 20 minutter pluss tillegg uten å sette sitt preg på kampen.5
Eric KitolanoFor lite spilletid til vurdering.
Alfred ScrivenFar ca 20 minutter på banen, men det blir ingen scoring på spissen i kveld.