Håpet om kvalifisering forsvant for Kisa

Avatar

Publisert

AV KURT KEMI OG BJØRN HYTJANSTORP (FOTO)

(Ull/Kisa – Sandefjord 0-2 (0-0): Alt lå til rette for et nervepirrende oppgjør mot Sandefjord. Det endte med 10 mann i gult og grønt og et surt tap.

Årets sesong går mot slutten, og som vanlig i OBOS-ligaen har de fleste lag noe å spille om.  Dagens kamp på Jessheim Stadion var intet unntak. Sandefjord lå på direkte opprykk, 3 poeng foran Start, før denne kampen. Våre gutter hadde 5 poeng opp til Sogndal, og den siste kvalik-plassen. Her lå altså alt til rette for ett nervepirrende oppgjør.

Vårens oppgjør ende med årets sureste tap (3-2), hvor Sandefjord veldig ufortjent satte inn vinnermålet 4 minutter på overtid i Sandefjord. Så motivasjonen til Ull/Kisas gutter var på topp  i ettermiddag på Jessheim stadion.

Hele første omgang bar preg av to lag som ikke ønsket å ta for store sjanser fremover. Et frispark av Stefan Hagerup var omgangens eneste farlighet, så 0-0 til pause var det ingenting og si på.

8 minutter  ut i andre omgang feller Lars Ranger en Sandefjord-spiller og får sitt andre gule kort for dagen. Ranger blir sendt tidlig i dusjen av dommeren. Sandefjord scorer på påfølgende frispark ved Erik Mjelde.

66 minutter ut i omgang bryter Sandefjord høyt i banen, og sender igjen Engblom alene med Hagerup. Engblom setter inn sitt 20. mål for sesongen.

Etter dette klarer Ull/Kisa å flytte presset opp i banen, og vi får noen store sjanser mot slutten. Men det ender med 3 poeng til Sandefjord, som er så godt som klare for eliteserien neste år.

Håpet om kvalifisering rant for vår del ut i sanden i dag.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupSjanseløs på målene til Sandefjord. Bortsett fra det hadde Stefan en god kamp.5
Nicolas WalstadNicolas spiller sin beste kamp i høst. Er ivrig med fremover og trygg defensivt. 7 BB
Morten SundliSpiller en ok kamp i dag. Klarer ikke ta igjen Engblom på hans scoring men kan heller ikke lastes for der
6
Ole Kristian Langås Gjør en helt ok kamp i dag. Blir med fremover når sjansen byr seg. 6
Lars Rangerto gule kort, hvor det første var i overkant strengt dømt, og sendt i dusjen etter en liten time. Kompromissløs i sitt stopperspill. 5
Sverre ØklandSverre jobber godt men i en må-vinne kamp er det defensivt mesteparten av jobben legges ned. 6
Christian AasKapteinen er trygg i dagens kamp. Har mye ball men det trilles mye ball bak uten den store fremdriften.6
Eric Kitolanokke like god i dag som vi vet han kan være. Kito er viktig i vår offensive oppbygning men ble litt borte i dag.5
Ole Andreas NessetBlir usynlig i store deler av kampen når vi ligger bak og ikke er villige til å ta sjanser fremover. 5
Alfred ScrivenRolig arbeidsdag på Dio denne søndagen. Uten et offensivt kollektiv skjer det lite fremover på siden hans.6
Kristoffer Normann HansenVille mye mot gamleklubben, men ble godt passet på av tidligere lagkamerater. Sprudler til tider i 2. omgang. 6