1894 Jessheim

Supporterne best i siste kamp

Avatar

Publisert

(Ham-Kam – Ull/Kisa 3-1 (1-1): Supporterne til Ull/Kisa var lagets beste under den siste bortekampen mot Ham-Kam. Nå venter kvalifisering borte mot Sogndal.

Med en supportergjeng som må sies å være i toppform så klarte dessverre ikke laget å innfri forventningene på Hamar. Det var en ganske jevnspilt affære på Briskeby, hvor hjemmelaget dessverre for dem i gult og grønt var bedre på den siste tredjedelen av banen.

“Kamma” gikk opp opp i ledelsen ved Petter Vaagan Moen på straffespark, før vår egen Lars Jørgen Salvesen sto for kampens prestasjon ved å bøye inn utlikningen etter 25 minutters spilletid!

Kisa åpnet andre omgang best, men det var Ham-Kam som sto for scoringene og sesongens siste seriekamp endte med ett 3-1 tap!
Nå venter Sogndal borte den 25 november i første kamp i kvalifiseringen til eliteserien!

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupKan ikke lastes nevneverdig for noen av baklengsmålene! Har et par gode redninger! 6
Mats Andre Kaland En kamp under pari for høyrebacken. Sliter med å slå gode innlegg og har heller ingen god kamp defensivt.4
Espen Bjørnsen Garnås Som sin stoppermakker så gjør han ingen spesielt god kamp, men heller ingen grove feil.6
Morten SundliEn kamp på det jevne og er nok vår beste forsvarspiller i dag. Er mye vinnerinstinkt i Morten.6
Nicolas WalstadLøper som vanlig mye, men skaper mindre offensivt enn på sitt beste.6
Lars Jørgen Salvesen Scorer et fantastisk mål. En av Obos-ligaens beste spillere. I dag ble han dessverre litt for lite involvert og blir løpende en del imellom uten å få ball eller skape det helt store.6
Sverre Martin TorpIngen god kamp av løpsmaskinen i dag. Flere dårlige berøringer og involveringer. Sliter med å sette sitt preg på kampen.5
Eric Kitolano En av våre mest spennende spillere og talenter! Gjør mye bra i hver kamp, men sliter også med å vaske frem de gode kreative pasningene. Ofte god frem til siste pasning.

5
Christian AasHar mye ball i perioder, men mangler litt på de kreative pasningene vi vet han har inne på sitt beste. Byttet ut etter 66 minutter5
Sebastian Remme BergeKlarer ikke sette sitt preg på kampen.
5
Ole Kristian LangåsJobber knallhardt. Dessverre så er han bedre defensivt enn offensivt. Vi skulle gjerne sett han være ennå mer direkte og gå rett på mål! Vi vet hva som bor i han.

6
Nicolay SolbergFår et kvarter for Trøen og kommer til en stor mulighet like før slutt! Den går dessverre utenfor.5
Martin W. TrøenAnonym i store deler av kampen, men får heller ikke mye hjelp fra resten av laget! Byttet ut kvarteret før slutt.5
Karsten RognerudFor lite spilletid til vurdering.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.