1894 Jessheim

Følelsesladet da Truls ble takket av

Avatar

Publisert

Ull/Kisa – Jerv 4-1 (2-1): Kvallik er sikret, men for supporterne var det viktigste å takke av Truls Jørstad søndag formiddag.

Etter en noe treg og dårlig start på en kamp hvor Jerv går opp i ledelsen på straffespark etter sju minutter. Så slo Kisa kraftig tilbake og snudde kampen på to minutter med scoringer av Nesset og Garnås. Kisa gikk til pause med en 2-1 ledelse.

I andre omgang fortsatte Kisa og kjøre på og la på ytterligere to scoringer ved Nesset og Salvesen som gjorde at det ble en komfortabel 4-1 seier, hvor kvalifiseringsplassen mer eller mindre ble sikret. Vi har tre poeng mer enn lagene bak, og med veldig god målforskjell.

Dette var også en kamp med mye følelser da dette var klubblegenden Truls Jørstad sin siste hjemmekamp for klubben.

Truls fortjener all hyllest han kan få for den utrolige jobben han har gjort for Kisa sitt A-lag over 16 år.

Takk Truls!

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupGod kamp av vår sisteskanse. Full kontroll på det som kommer og slipper kun inn en straffe i dag.
7
Mats Andre Kaland Som vanlig var vår høyre back ganske mye involvert. God offensivt.7
Espen Bjørnsen Garnås Er en skikkelig ryddegutt offensivt, og er også flink til å ta med ballen fremover ved flere anledninger. Topper en god kamp med en fin scoring.
8
Morten SundliSjefen i forsvaret gjør som vanlig en god kamp. 7
Nicolas WalstadHar gjort den venstre backplassen til sin i løpet av sesongen. Spiller med trøkk og entusiasme og er en publikumsfavoritt.
7
Lars Jørgen Salvesen Får endelig scoringen sin i dag, etter å ha jobbet utrettelig gjennom hele kampen. Trengte det målet etter å ha brent store sjanser i forrige kamp. Byttet ut med Solberg ett kvarter før slutt7
Sverre Martin TorpSom alltid tryggheten selv der ute. veldig bevegelig og mye involvert. Er en fin type å ha i laget og slår gode dødballer

7
Eric Kitolano Er i herlig god form, Kitolano. Kroner en veldig god periode med to målgivende pasninger i dag.

8
Christian AasHar virkelig vist hvorfor han er favoritt blant oss supporterne de siste kampene. Har funnet formen i sesonginnspurten.7
Kristoffer Normann HansenVi ble nok litt bortskjemt på våren med alle de gode kampene og de fine scoringene til Hansen. Litt svakere form nå om dagen, men skaper mye og er alltid farlig selv på dager hvor han ikke er helt i form. Vi håper scoringsformen er tilbake snart.
6
Ole Andreas NessetTo scoringer og en veldig god kamp fra spissen idag. En spiller som blir viktig i kvalifiseringskampene. Viser stor ro og gode avslutter-egenskaper på den andre scoringen i dag. Banens beste.
8BB
Ole Kristian LangåsFor lite spilletid
Truls JørstadVi supporterne skulle gjerne sett han fikk mer enn 5 minutter på banen. Men han ble heldigvis byttet inn like før slutt til rungende applaus fra alle hjemmesupporterene. Vi takker Truls for en herlig reise over 16 år og sitter igjen med ekstremt gode minner. Fra alle med gult og grønt hjerte: takk!10